Need For Speed demosu rekor kırdı

Merlinin Kazanı 11.11.2010 - 16:30
Hot Pursuit bu sefer iddialı
En Yüksek Not Ortalamasına Sahip Need for Speed Oyunu, Benzersiz Bir Sosyal Rekabet Ortamı Sunan Yenilikçi ‘Autolog’ Ağı İle Dünyanın Dört Bir Yanındaki Eleştirmenlerden Övgü Almaya Devam Ediyor

Need For Speed demosu rekor kırdı
Bir Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) stüdyosu olan Criterion Games™ Need for Speed™ Hot Pursuit demosunun indirilmeye sunulduğu bu iki hafta içinde (26 Ekim – 9 Kasım) iki milyondan fazla oyuncuyu Seacrest County yollarında buluşturduğunu duyurdu. Oyuncular bir yandan iki farklı etkinlikte polis ve yarışçı rollerinde oynayabilirken, diğer yandan oyuncuların performanslarını izleyip birbirleriyle karşılaştıran sosyal ağ Need for Speed Autolog’ı da tanıma imkanı buldular. Autolog arkadaşlarınızın başarılarını temel alarak hazırladığı mücadelelerle, basit ama inanılmaz derecede dinamik bir sosyal oyun deneyimi sunuyor.

Need for Speed Hot Pursuit demosu hakkında birkaç bilgi:

- İki hafta içinde konsolda 2 milyonun üzerinde indirilme sayısı – şimdiye kadar en hızlı indirilen Need for Speed demosu
- Hız Duvarına 700,000’in üzerinde mesaj gönderildi
- Arkadaşlar arasında 5 milyonun üzerinde Autolog Önerisi oynandı
- 54 milyon millik yarış yapıldı
- 20 milyon polis yakalaması gerçekleştirildi

Need For Speed demosu rekor kırdı
Oyunun çıkmasına bir hafta olmasına rağmen, Need for Speed Hot Pursuit şimdiden dünya çapında başarılı eleştiriler almaya başladı bile. PlayStation: The Official Magazine’den 10 üzerinden 10 alan oyun, IGN.com tarafından “inanılmaz bir sürüş eğlencesi” olarak nitelendirildi. Oyun Metacritic.com üzerinde 91 not ortalamasıyla Need for Speed serisinin tarihindeki en yüksek not ortalamasına sahip oyun oldu.

Need for Speed Hot Pursuit Kasım ayında Xbox 360®, PlayStation®3 ve PC için piyasada olacak. Need for Speed Hot Pursuit, Wii™ için ise Exient tarafından geliştiriliyor.

Need for Speed Hot Pursuit hakkında haber ve bilgiler için lütfen https://www.needforspeed.com adresini ziyaret edin, ayrıca https://www.facebook.com/needforspeed Facebook adresinden hayran, https://www.twitter.com/needforspeed Twitter adresinden takipçi olabilirsiniz.

- Basın Bülteni
Yorumlar 16
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 12:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Need For Speed demosu rekor kırdı
İlginizi Çekebilir