Need For Speed: Hot Pursuit için yeni DLC

Ali Osman Uz
Ali Osman Uz 7.12.2010 - 11:34
Yarış keyfine devam etmek isteyenlere...
Criterion Games taze oyunu Need For Speed: Hot Pursuit için ikinci bir DLC (İndirilebilir içerik) paketi yayınlayacağını duyurdu.

Duyurulan DLC şu araçları içeriyor:

* Bugatti Veyron SS
* Bugatti Veyron SS Interceptor
* Porsche 911 GT2
* Porsche 911 GT2 Interceptor
* Gumpert Apollo
* Gumpert Apollo Interceptor

Bu paketle birlikte 12 yeni Achievement ve Trophy’nin de açılacağı verilen bilgiler arasında. DLC’nin fiyatı ise henüz belirtilmedi.

Need For Speed: Hot Pursuit için yeni DLC
Ayrıca Criterion, Youtube’da bugüne kadar yaklaşık 600.000 kişi tarafından izlenmiş olan Need For Speed:Hot Pursuit Official Trailer videosunun 12 Aralık 2010 tarihinden önce 1 milyon izleyici sayısına ulaşması halinde ücretsiz eklentiler yayınlayacağını Hot Pursuit fanlarına müjdeledi.

Yayınlanması muhtemel içerikte şu araçlar mevcut:

* Dodge Viper SRT10 Convertible Final Edition
* Bentley Continental Supersports Convertible
* Lamborghini Murciälago LP 650-4 Roadster

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 21.03.2023 03:42
Kalan Karakter : 300 Gönder
Need For Speed: Hot Pursuit için yeni DLC

İlginizi Çekebilir

Adblock yazılımı bulundu! Lütfen aşağıdaki notu okuyun.

AdBlock Plus ya da benzeri bir yazılım kullandığınızı fark etmiş bulunuyoruz. Bu yazılımlar sitemizin tüm özelliklerini kullanmanızı engellemektedir.

Siz de takdir edersiniz ki sitemizi hayatta tutabilmemiz için tek gelir kaynağımızı bu reklamlar oluşturmaktadır. Sitemizde sizleri rahatsız edecek reklamlara yer vermemeye çalışlıyoruz.

Bu sebeple Adblcok yazılımınızı sitemiz için durdurup hem bize destek olmanızı hem de birlikte daha güzel çalışmalara ve projelere imza atmamıza destek olmanızı rica ediyoruz.

Lütfen merlininkazani.com'u güvenilir siteler listenize ekleyin ya da sitemizde dolaşırken AdBlock yazılımınızı kapatın. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

×