Need for Speed için çıkış videosu yayınlandı

Alperen Yüksel Altuğ 29.10.2015 - 18:05
Motorlar çalışmaya hazır
Ghost Games tarafından geliştirilen ve Electronic Arts firmasının yayımcılığını üstlendiği Need for Speed için artık sayılı zaman kaldı. Bu kalan süreç ile ise yayımcı firma, oyunun çıkış videosunu geçtiğimiz dakikalar içerisinde bizlere sundu.

Şu ana kadar gösterilen bazı sahneleri de içeren video ile, kovalamacanın içine düşüyoruz. Need for Speed; 3 Kasım tarihinde PlayStation 4 ve Xbox One için raflardaki yerini alacak. Ertelenen PC sürümü ise, 2016 yılının ilkbahar ayında oynanabilir hale gelecek.

Yorumlar 24
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 23:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.10.2015 23:37
mmo olan nfs world idi kapandı o da bu oyun mmo değil nereden çıkarıyorsunuz? multisi var ve sürekli internet istiyor diye mmo yaptınız oyun iyi ya da kötü demiyorum inceleme notlarına göre alıp oynayacağım ya da hiç oynamayacağım
makaleLe
makaleLe 1.11.2015 19:48
oyuna MMO dememizin sebebi bir göndermedir. Seriye bağlı sıkı NFS tutkunları, koleksiyoncuları... yani benim gibiler için tam bir hayal kırıklığı oldu zaten. Tabi yarış oyunu severler içinde olumsuz bir durum. Ayrıca konsolculara büyük bir ayıp, hakaret ayrıca bu durum. DNR için düşünülmüş bu sistem korsan olmayan bir platformada uygulanması ne kadar kabul edilebilir bir durum sence ?
PC için internet her oyuna şart koyulsun ama konsola bunu yapmasınlar, çünkü konsol denildiğinde sadece sanal ortamda oyun kütüphanesi, koleksiyonu yok, konsol dediğimiz platformda, gerçek fiziksel olarak bir kütüphanen veya koleksiyonun var.
Hepsini geçiyorum, ben bir oyunu oynamak için neden 3. bir şeye sahip olmaz zorundayım ?
İnternet herkesde olabilir ama kaç kişinin interneti iyi ? Hele türkiyede ? Arkadaşlarla oynama muhabbeti çıkmış gidiyor, tanıdıksa geyik yapmak, tanıdık yoksa oyunun içine etmekten başka ne işe yarıyor online ortamda beraber takılmak ? Troller var olacak ve bu sistem ellerinde patlayacak. Onuda geçtim oyunun temel taşlarını internet üzerine kurmuşlar, sen her şeyi yapmacık oynayacaksın anlamına gelir bu. Serverları bakımı, kitlenmesi, yoğunluk cart curt oyununu oynayamıyacaksın doğru düzgün. Konsol güncelleştirmesini tamamlayamadan giremiyeceksin, oyunun kendisi güncellenmeden giremiyeceksin...
Uzun lafın kısası böylesi bir oyun yapılacaksa Single Player odaklı olacaktı, sırf DNR için böyle bir şey yaptılar ve bu süslü püslü görsellerle tepki almamaya çalışıyorlar, en nihayetinde, The Crew, Destinyleri gördük. He kendi kitlesini sağlayabilirler ama düşündüklerinin neresindeler ?
Titanfall, Evolve, The Crew, Destiny... Sonuçta isimleri MMO oyunları kadar var.
Singleplayer isimleri kadar tutulamadı hiç biri.
Ayrıca, mmo dememizin 2. sebebi, NFS oyun üretmek yerine, güncelleme üretecek. Ek ücretlendirme yok diyor zaten amaçlarıda bu değil. Adamlar, oyuna köklü yenilik güncelleme getirecekler oyun parasına aynı oyunun güncellemesini satacaklar. Hem zamandan hem paradan tasarrufla büyük kar.
Bak The Crew Wild Run, Destiny Taken King.. Bunlar örnekler.
Billizart taktikleri bunlar ama Bilizartın yaptığı oyunlar zaten MMO.
Bunlar Singleplayer kültürünün içine ettiler, herkesin sevdiği şeyi internet ortamına taşıyım sadece isminden ekmek kazanma peşindeler.
Böyle oyunlara para ve prim vermemek niyetimiz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
msarisen
msarisen 31.10.2015 17:16
Özüne dönüyor gibi...
Kalan Karakter: 300 Gönder
makaleLe
makaleLe 30.10.2015 14:19
Bazı Evrenselleşmiş oyunlar vardır, STREED FİGHTER, MARİO, GTA, CS, HALFLİFE, NFS UNDERGROUND... Oyunlarla alakası olmayan insanların bile oynadığı, her insanın aklına geldiğinde güzel bir anı olan oyunlar bunlar. Underground bunlardan biriydi, o zamanlar NFS tutkunları Underground çıktığında eleştirmiş ve serinin gittiği yerden hiç memnun değildi ama NFS Undergorund her ne kadar F&F çakması bir oyun olsada bir klasik halini aldı çünkü herkesin diline hitap ediyordu. (burada dilden kastım, herkesin oynayabileceği ve tirendi yakalayan) Şimdi bu oyun Underground isminde çıksaydı daha fazla delirirdim açıkcası. Çünkü oyun dünyasının Evrensel olmuş oyunları daha hassas olmalıdır. İnternetle çalışan bir Underground ismi olsaydı bu oyun çok daha fazla eleştirilirdi. Ama bunu göze alıp ismi kullanmadılar.
Herkesde internet olsun veya olmasın bu oyunun bir servera bağlı olduğu ve ileride takıp oynanamıyacak olması yani bir klasik olma ihtimalini baştan öldürmüş bir oyun olduğu gerçeğini değiştirmez.
He oyunu PC için internete bağlı olmasını şart koşabilirlerdi. Ama konsol için MP zaten paralı iken bunu konsol platformundada interneti şart koşmaları büyük ayıptır resmen. Bu oyun bir MMO oyunlarından beklenenden fazlasını veremeyecek.
Gelipte bir MMO yu eski klasiklerin yerine koymayın. O Evrensel yapıtlara hakaret etmeyin lütfen.
LoL deyin, The Crew, Destiny, WoW felan deyin ama Underground demeyin ne bileyim o eski ruh kalmadı bitti deyin, internet geldi eskiler bitti deyin ne biliyim işte öldü deyin.
makaleLe
makaleLe 31.10.2015 14:09
16:47 F&F dan önce NFS vardıda, Underground yoktu canısı.
MK Okuru
MK Okuru 30.10.2015 16:47
F&F çakması mı dedin tam tersi olmasın o Fast And Furiousdan önce NFS vardı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.10.2015 07:15
Neden karanlıkta efektlere güvenmiyormu yoksa nfs
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.10.2015 21:48
video son derece amatörce ve dandik..
oyuna gelirsek; adının "NFS:Undrgrnd 3" olması lazımdı !!!
onu da yapmamışlar..
fakat; oyun şuandan efsane olacak gibi hissediyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Need for Speed için çıkış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir