Need for Speed Payback için hikaye videosu yayınlandı

Hakan Hervenik 12.10.2017 - 16:41
Video ile oyunda bulunacak olan üç karakter duyuruldu

Electronic Arts ve Ghost Games, yaklaşan yarış oyunları Need for Speed Payback için yeni bir video yayınladı. Yayınlanan videoda, oyunda kontrol edebileceğimiz üç oynanabilir karakter ile tanışıyoruz. İntikam ateşi ile yanıp tutuşan bu üçlü Fortune Valley'in en büyük mafyalarından The House'u indirmeye çalışacaklar.

Need for Speed Payback hikaye videosu yayınlandı

Üç karakterimizden ilki yarışçı Tyler "Ty" Ramirez, gözü pek Jessica "Jess" Miller ve gösterişli Sean "Mac" McAlister.

Tyler "Ty" Ramirez yarışçımız. Drag ve sokak yarışı onun için bir fincan çay ve  kendisi doğuştan bir yarışçı. İhanete uğradıktan sonra aklındaki tek şey "intikam"

Jessica "Jess" Miller hayatını riskli ve ödemesi bol işler ile kazanıyor. Hiçbir zaman kaybetmemekle kalmıyor, her durumdan da sıyrılabiliyor.

Sean "Mac" McAlister tam bir şovmen. Offroad yarışları ve drift kendisinin özel alanı diyebiliriz. Mac'in pozitif yönü takımı zor zamanlarda ayakta tutan etkenlerden.

Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyunun Deluxe Edition versiyonunu satın alanlar oyuna 7 Kasım'da erişebilecek. Need for Speed Payback 10 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One, ve PC için çıkacak.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 22:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.10.2017 21:00
Şu hiper araçların sokak yarışlarında ne işi var. En uyuz olduğum durum.
MK Okuru
MK Okuru 8.11.2017 06:02
Üstteki adam haklı moruk, sen tam bir salaksın. Hele ki 10 yılı aşmasına rağmen "Underground 2 gibi oyun gelsin yaaa" diyenlerdensen eğer, sen über salaksın.
MK Okuru
MK Okuru 5.11.2017 22:47
Sen tam bir salaksın
Kalan Karakter: 300 Gönder
Need for Speed Payback için hikaye videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir