Need for Speed Unbound - Volume 2, kontak çeviriyor

Basın Bülteni 15.03.2023 - 19:15
Lakeshore'daki yarış daha yeni başlıyor. 21 Mart'ta piyasaya çıkacak olan Need for Speed Unbound - Volume 2 ile oyuncular, arkadaşlarıyla beraber Lakeshare Online’ın altını üstüne getirecekler.

EA’in ünlü yarış oyunu serisi Need for Speed’in son versiyonu Unbound için yayınlanacak olan Volume 2 güncellemesi, birçok yeni yükseltme, event ve günlük challenge içerecek.

Güncellemeyle beraber; yeni ödüller, yeni yarışlar, kozmetik öğeler ve daha fazlası oyuncularla buluşacak. Çok oyunculu modda çevrede cirit atan polisler gerilimi tırmandırırken yeni günlük challenge’lar, playlist’ler ve event’ler oyuna yepyeni bir soluk getirecek. Ayrıca, Volume 2 ile beraber onlarca aktivitenin ve collectible’ın yerini gösteren, download edilebilir yeni bir içerik de (DLC) oyuna eklenecek.

Need for Speed Unbound - Volume 2

Need for Speed Unbound - Volume 2 ile gelecek olan tüm yenilikler şunlar:

  • Yeni Eklentiler: Endurance event’lerini ve Rumble yarışlarını içeren birçok ek içerik... Ayrıca oyuncular, çok oyunculu modda, arkadaşlarının yardımıyla polisleri provoke ederek yarışın ¨kurallarını¨ değiştirebilecek ve büyük ödüller kazanabilecekler.
  • Daha fazla seçenek: XP ve ¨banka¨ kazanabilmek için üçü günlük olmak üzere 40’tan fazla yeni challenge... Yanı sıra oyuncular, yeni Hot Laps pistlerinde, 30 saniyelik ¨sıkıştırılmış¨ yarışlarda zamana karşı yarışarak yeni ödüller elde edebilecekler. Oyuna çeşitlilik katacak olan yeni ¨playlist event¨leri ise nadir - kişiselleştirilmiş ‘Lotus Emira Balmain Edition' gibi eşsiz ödüller içerecek.
  • Yeni ödüller: Oyuncular; yeni sürüş efektleri, pozlar, çıkartmalar ve daha fazlası ile Lakeshore sokaklarında tarzlarını sergileyebilecekler.
  • Yeni DLC - Keys to the Map: 160’tan fazla aktivite ve 260’tan fazla collectible (100 oyuncak ayı, 80 grafiti ve 80 billboard); ceket, tişört ve eşofman altından oluşan özel Fury and Zen kıyafeti... Tamamı, bu yeni DLC ile (ücretli olarak) Unbound’a eklenecek.

Need for Speed Unbound sistem gereksinimleri

Yeni nesil için özel olarak tasarlanan ve 4K 60 FPS desteği sunan Need for Speed Unbound’un Volume 2 güncellemesi 21 Mart’ta; PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC için piyasaya sürülecek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 13:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2023 11:29
tam da z kuşağınn oynayacağı oyun yapmışilar :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Need for Speed Unbound - Volume 2, kontak çeviriyor
İlginizi Çekebilir