Need For Speed World, bir milyon kullanıcıya ulaştı

Merlinin Kazanı 13.09.2010 - 13:55
Devasa online yarış oyunu yeni içeriklerle büyümeye devam edecek
Electronic Arts (NASDAQ:ERTS) stüdyosu olan Black Box, devasa çokluoyuncu aksiyon yarış oyunu Need for Speed™ World’ün kayıtlı kullanıcı sayısının bir milyonu geçtiğini duyurdu. Need for Speed World’e önümüzdeki hafta ve aylarda yeni arabalar, performans ayarları, yeni bir dünya bölgesi ve işbirliği takip modu gibi yeni özellik ve içerikler eklenecek.

Bugünden itibaren tüm oyuncular Need for Speed World’e ücretsiz olarak erişebilecekler*. Yarışçılar tüm bir oyunu hiçbir ücret ödemeden oynayabilecek veya güçlendiriciler, iki kat XP süreleri ve kiralık arabalar gibi özelliklerle kariyer gelişimlerini hızlandırmak için SpeedBoost eşyaları satın alabilecekler. Artık oyuncular etkileyici ve bağımlılık yapacak bir Need for Speed deneyimi için sokaklara dökülüp, sokak yarışlarının vazgeçilmez tutkusunu yaşayabilecekler

Need for Speed World’ün başarısında Need for Speed hayranlarının çok büyük katkısı olduğunu belirten  Need for Speed World Kıdemli Yapımcısı John Doyle, “Oyundaki tüm özellikleri hayranlarımızın görüşleri sayesinde şekillendirdik. Kapılarımızı tüm Need for Speed World oyuncularına açıyoruz ve yeni modlar, arabalar ve özellikler de dahil olmak üzere şu an mevcut olan ve gelecekte eklenecek tüm içeriğe ücretsiz olarak erişmelerini sağlıyoruz" diye konuştu.

Need For Speed World, bir milyon kullanıcıya ulaştı
Need for Speed World yarış dünyası ile sosyal deneyiminin benzersiz birlikteliğini PC’lerinize getiriyor. Oyuncular arkadaşlarına, ailelerine veya dünyanın dört bir yanındaki yarışçılara karşı yeteneklerini sergileyebilecek, online yarışlara ve polis kovalamacalarına katılabilecekler. Oyuncular sürekli olarak yeni içerik, araba ve özelliklerle büyümeye devam edecek olan bu dünyada diledikleri gibi yarışabilecekler.

Need for Speed World, bir Electronic Arts stüdyosu olan Black Box tarafından geliştiriliyor. Oyunu hızlı ve kolayca indirmek veya daha fazla bilgi almak için world.needforspeed.com adresini ziyaret edebilir veya bizi NeedforSpeed Twitter adresinden takip edebilirsiniz.

*Kullanım şartlarına tabidir. Ayrıntılar için world.needforspeed.com adresini ziyaret edin.

-Basın bültenidir.
Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 11:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
Need For Speed World, bir milyon kullanıcıya ulaştı
İlginizi Çekebilir