Need For Speed'den yeni oyunu bugün duyurulacak

Furkan Sakoğlu 2.06.2017 - 01:03
Bas gaza yavrum bas gaza...
Yarış ve hız denildiğinde akla ilk gelen serilerden biri olan Need For Speed serisi, birçoğumuzun yaşını bile aşan zamanlardan beri bizimle. Hemen hemen her yıl yeni bir Need For Speed oyunu ile karşımıza çıkan Electronic Arts, Need For Speed Most Wanted'dan sonra ne yazık ki hiçbir oyunu ile beklentileri tam olarak karşılayamamış, satış rakamları ile de pek memnun olmamıştı. Geçtiğimiz yıllarda seriyi yeniden ayağa kaldıracak yeni bir Need For Speed ile gelen Ghost Games, oyunun sürekli olarak çevirim içi kalmayı mecbur kılması ile yine beklentilerin altında ezilmişti.

Need For Speed'den yeni oyunu bugün duyurulacak
Geçtiğimiz hafta ise yeni Need For Speed kısmen de olsa oyunculara tanıtılmıştı. Modifiye seçenekleri, etkileyici bir hikaye ve efsanevi araçları geri getireceği söylenen yeni Need For Speed, Electronic Arts ve Ghost Games'ten yapılan açıklamaya göre bugün resmi olarak duyurulacak. Oyun ile ilgili ilk görüntülerin de bugün yayımlanması bekleniyor. Resmi duyuru yapıldığı an ilk detayları sitemizde bulabileceksiniz.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 11:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
D3adMan
D3adMan 2.06.2017 08:38
Aynısını Ubi de yaptı ya arkadaş 1 hafta sonra sunumun var ne diye bugün oyun tanıtıyosun hatta duyuruyosun yap duyuruyu sağlam da bir video göster konferasında bu kadar .
MK Okuru
MK Okuru 2.06.2017 15:54
Duyuru diyor zaten haberi oku..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Need For Speed'den yeni oyunu bugün duyurulacak
İlginizi Çekebilir