Neogaf kapanabilir! Site sahibi cinsel istismar ile suçlanıyor!

Ersin Kılıç 22.10.2017 - 15:42
Dünyanın en büyük oyun forumlarından biri olan Neogaf kapanıyor mu?

Yıllara meydan okuyan platformlardan birisi de oyun tarafında şüphesiz Neogaf olmuştur. Konu dışı bölümü olsa da genel odağı oyunlar olan ve diğer forumlar gibi oyuncuları başlıklar arasında boğmayan Neogaf'ı bu günlerde zorlu bir süreç bekliyor. Gelen raporlara göre site sahibi cinsel istismar suçlaması ile karşı karşıya.

En büyük oyun forumlarından biri olan Neogaf kapanabilir

Sitenin sahibi olan Tyler "Evilore" Malka'ya yöneltilen bu iddialar sonucunda site bakıma alınmış durumda. Kapanmadan önce forum içerisinde açılan başlıklara ve forumun en kıdemli üyelerinin sosyal medya üzerinde yaptıkları açıklamalara bakacak olursak bu bakım normal bir bakımmış gibi gözükmüyor.  Dahası sitenin bazı moderatörleri de forum yönetimini bırakacaklarını açıklamış durumda. Diğer yandan Twitter üzerinden yapılan bazı açıklamalar Malka'nın daha önce de benzer suçlamalar ile karşı karşıya kaldığına işaret ediyor. Site kapanmadan hemen önce "Believe" olan sloganı "Believe Women" olarak değiştirilmişti.

Son dönemde tıpkı Weinstein film şirketinde olduğu gibi ünlü firma ve sitelerde benzer haberler görmeye başladık. Neogaf'ın akibeti şu an için belli değil ama bu iddialar doğru çıkarsa forumun topluluğu muhtemelen siteden elini ayağını çekebilir. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 02:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.10.2017 13:06
Tanımıyorum bu pis sapıkları. Güzel ülkemde sizi tanıyanlar daha çok. Çık sokağa, sor Merlin'i biliyor musunuz diye, her seksen milyonda bir kişi kesin sizi taıyordur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.10.2017 05:55
Cinsel istismar kısmını bir kenara bırakırsak eğer, aynı zamanında bu sitenin başına gelen şey işte. Yakında Bora'nın forumu gibi arada kapanır arada açılır, genel olarak sinek avlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.10.2017 01:09
Cidden Dünyanın Sonu Geliyor Gerçi Dünyanın değil tam olarak insanların sonuçta onu bu hale getiren biziz! yazıklar olsun..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.10.2017 23:51
Ps4 içinde ki (NeoGaf) grubu da ad değişimine gitti bir olaylar olduğu belliydi.

Benim açımdan kapanması facia olur, özellikle inanılmaz bir oyuncu ortamı kaybolmuş ve dağılmış olur.

Sahibinin yaptığı bir hata (mallık) veya suçlamadan kapanacaksa rezil bir durum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.10.2017 19:24
Çok iyi oldu demek isterdim de bir bakıma o kanser topluluğu bir arada tutuyordu. Şimdi hepsi sağa sola saçılıyo her yerden çıkmaya başlıcaklar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Neogaf kapanabilir! Site sahibi cinsel istismar ile suçlanıyor!
İlginizi Çekebilir