Netflix Bilimkurgusu 3 Body Problem Fragmanı Yayında

Utku Biçer 12.01.2024 - 11:15
Netflix bilimkurgu uyarlaması 3 Body Problem beklenen tam fragmanı yayınladı. Fragman, heyecan verici anlar ve bilimkurgu severler için harika ipuçları içeriyor.

Netflix’in uzun süredir beklenen bilimkurgu dizisi 3 Body Problem, geçen yıl yayınlanan kısa teaser’ın ardından sonunda tam bir fragman yayınladı. Yayınlanan tam fragman iki dakikadan uzun. Fragman heyecan verici anlar ve bilimkurgu severleri kışkırtacak ipuçlarıyla dolu. Aşağıdan fragmanı izleyebilirsiniz.

Netflix'in 3 Body Problem Dizisi, Liu Cixin’in Kitap Serisinden Uyarlanıyor

Dizi, Çinli yazar Liu Cixin’in popüler bir kitap serisini konu alıyor. Dizinin yapımcıları arasında Game of Thrones’tan tanıdığımız David Benioff ve D.B. Weiss yer alıyor. HBO’nun fantezi destanının sonu yüzünden, herkes onlardan nefret ediyor. 3 Body Problem’ı, tamamlanmış olan Remembrance of Earth’s Past serisinin ilk romanı ve Game of Thrones’un önceki sezonları, önceden var olan kurgulardan çalışırken kesinlikle ikonikti. Bu yeni dizi, gecikmeler yaşasa da izleyiciler tarafından “çok iyi” tutumunu elde edebilir. 

Dizinin konusundan bahsetmek gerekirse, karmaşık ve spoiler vermeden anlatması oldukça zor. Dizinin 21 Mart’taki yayın tarihine kadar beklemek istemiyorsanız, kitaplarını okumaya başlayabilirsiniz. Bir ipucu olarak hem klasik fizik hem de Newton’un hareket yasaları ve evrensel çekimi içeren kuantum fiziği ile ilgili ortak bir soruna atıfta bulunuyor. Başka bir deyişle, sert bir bilimkurgu olarak tanımlamak yanlış olmayacaktır. Kitapta olduğu gibi muhtemelen bol miktarda aksiyon ve gizem sahneleri de dizide yer alacak. Ayrıca ileri teknoloji de izleyicilerini hayran bırakabilir.

Netflix'in 3 Body Problem Dizisi, Liu Cixin’in Kitap Serisinden Uyarlanıyor

3 Body Problem’ın başrollerinde Benedict Wong, Eiza González yer alıyor. Ayrıca Game of Thrones oyuncularından Jonathan Pryce ve John Bardley’de kadroda. Benioff ve Weiss’ın yanı sıra, senarist Alexander Woo da yardımcı yapımcı olarak dizide yer alacak. Woo, diğer saygın dizilerin yanı sıra The Terror ve True Blood’daki çalışmalarıyla tanınıyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 14:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.01.2024 23:07
bu dizi çin versiyonu izlenir kesinlikle, uzakdoğu yapımlarının batı versiyonları genelde kötü oluyor, örneğin old boy, örneğin battle royale bir ton böyle hollywood tarafından batırılmış yapım var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.01.2024 01:58
rakuten wiki'den daha güzel olan orjinal versiyonunu izleyebilirsiniz. Baya güzel dizi. Bu tahminen tırt olacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.01.2024 09:39
Fragmanı bile anlaşılmıyor :). Güzel dizi gibi görünüyor ama konusu anlaşılmadı sanırım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix 3 Body Problem Fragmanı
İlginizi Çekebilir