Netflix Aşk ve Canavarlar filmi için eğlenceli bir fragman yayınladı

Ersin Kılıç 18.03.2021 - 12:06
Netflix Aşk ve Canavarlar filminde daha önce Labirent serisi ve farklı yapımlarda boy gösteren Dylan O’Brien başrolde yer alıyor.

Netflix Aşk ve Canavarlar filmi (Love and Monsters) için yeni bir fragman yayınladığı gibi bu filmin gösterim tarihini de açıkladı. Filmin Amerika harici diğer tüm ülkelerde 14 Nisan itibari ile Netflix'te yayınlanacağı duyuruldu. Yayınlanan bu yeni fragmana baktığımızda ise oldukça eğlenceli bir filmin bizi beklediğini görüyoruz.

Aşk ve Canavarlar filmi 14 Nisan'da yayınlanacak

Aşk ve Canavarlar filmi kıyamet sonrası senaryosuna sahip olsa da aslında Zombieland filmi gibi bu işin biraz eğlencesine odaklanan bir yapım olacağa benziyor. Daha önce 2020 yılında sinema salonlarında da yayınlanması planlanan film Covid-19 salgını sebebi ertelenmiş ve sadece Netflix'te yayınlanmasına karar verilmişti. Michael Matthews tarafından yönetilen filmin senaryosunu ise Brian Duffield ve Matthew Robinson kaleme almış.

Filmin başrolünde ise daha önce Labirent serisi ile yıldızı parlayan ve Teen Wolf gibi yapımlarda da boy gösteren Dylan O’Brien yer alıyor. Tabi kadroda yer alan deneyimli isim Michael Rooker'ı da unutmamak lazım. Filmin oyuncu kadrosu ve konusu şu şekilde;

Love and Monsters konusu

Canavar Kıyametinin üzerinden yedi yıl geçmiştir ve artık tüm insanlık yer altındaki kolonilerde yaşamak zorundadır. Joel Dawson (Dylan O’Brien) yaklaşık 130 km uzağında, kıyı kesiminde yaşayan lisedeki kız arkadaşı Aimee ile radyo üzerinden yeniden bağlantı kurduğunda ona tekrar kapılmaya başlar. Joel yer altında artık ona göre bir şey kalmadığını anlar ve yoluna çıkacak tüm tehlikelere rağmen gerçek aşkını bulmak için bir serüvene atılması gerektiğine karar verir. 

Oyuncu kadrosu

  • Dylan O'Brien - Joel
  • Jessica Henwick - Aimee
  • Michael Rooker - Clyde
  • Dan Ewing - Cap
  • Ariana Greenblatt - Minnow
  • Ellen Hollman - Dana
  • Tre Hale - Rocko
  • Pacharo Mzembe - Ray
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.03.2021 19:55
isminde bile hayır yok yapıtın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.03.2021 19:23
Salamalr.M?n artıq 4-5 ay evvel bu filmi izlemişem.Güzel filmdi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix Aşk ve Canavarlar filmi için eğlenceli bir fragman yayınladı
İlginizi Çekebilir