Zombieland: Double Tap filminin yeni fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 8.10.2019 - 11:27
10 yıl sonrasına gidiyoruz

Zombi kıyametini eğlenceli hikaye anlatımı ile harmanlayan Zombieland'ın devam halkası için yeni bir fragman daha yayınlandı. Zombieland: Double Tap filminin fragmanında tanıdık yüzler ve tabi ki hikayenin ilerleyişi konusunda yeni ipuçlarını da görüyoruz. 

Zombieland: Double Tap filminden yeni bir fragmanı yayınlandı

Fragmana baktığımızda ekibin kaldığı yerden, birlikte  yola devam ettiklerini görüyoruz. İlk fragmanda da gördüğümüz gibi devam filminde yolları Washington'a düşen ekibimizin merkezi bu sefer Beyaz Saray oluyor. Filmin genel yapısı ise ilk filmde olduğu gibi eğlence üzerine konumlandırılmış. Tabi bu eğlencenin yanı sıra aksiyon sahnelerine de yer verilmiş. Genel olarak hem kurgu hem de anlatım kısmında Zombieland: Double Tap filminin ilk filmin izinden gittiği de net bir şekilde anlaşılıyor.

Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin ve Emma Stone gibi önemli bir oyuncu kadrosu bulunan filmin yönetmenliğini ise Venom filmini de yöneten Ruben Fleischer yapıyor. 18 Ekim'de Amerika'da vizyona girecek olan Zombieland: Double Tap filminin yeni fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Zombieland: Double Tap filminin yeni fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir