Netflix, Dragon's Lair adaptasyonu için Ryan Reynolds ile görüşüyor

Ersin Kılıç 30.03.2020 - 14:40
Netflix, 80'li yıllara damga vuran Dragon's Lair oyununun adaptasyonu için düğmeye bastı. Baş rol için Ryan Reynolds ile konuşuluyor.

Netflix'in, Dragon's Lair projesi için Ryan Reynolds ile görüşmeye başladığı rapor edildi. Bir süredir bu klasiğin adaptasyonu üzerinde çalışmalara başlayan Netflix, Ryan Reynolds ile anlaşma sağlaması halinde prodüksiyon aşamasını da hızlandıracak.

Netflix, Dragon's Lair adaptasyonu için Ryan Reynolds ile görüşüyor

Oyun ya da Geek dünyası ile içli dışlıysanız eminim Dragon's Lair ismini duymuşsunuzdur. 80'li yıllara damga vuran oyunda Prenses Daphne'yi hapis edildiği yerden kurtarmaya çalışan bir karakteri yönetiyorduk ve ejderhanın dışında büyücülerle de mücadele ediyorduk. Rick Dyer ve Don Bluth ikilisi tarafından yapılan bu oyunu bu kadar özel kılan nokta ise animasyon kalitesi ve çizgi film tarzındaki sunumu olmuştu. Bu klasik oyun ayrıca daha sonra birçok film, dizi ve farklı projelerde de kendisine yer bulmuştu.

Holyywood Reporter sitesinin haberine göre Ryan Reynolds, bu klasik oyunun adaptasyonunda yer almaya oldukça yakın. Ayrıca ünlü oyuncunun yapımcılar arasında yer alacağı da gelen haberler arasında. Tabi olası bir anlaşma durumunda yapımın ne zaman izleyici karşısında olacağına dair bir bilgi ise bulunmuyor. Aşağıdan orjinal oyunun fragmanına göz atabilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 22:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2020 20:33
Bu adama komedi aksiyon yaptircaksiniz 10 sezon dizi seyredilir. Sacma sapan işler verip durmayın. O degilde netflixde film yok ps indirim yapmiyo napsak hafizayi sildirip bütün dizilere baştan mı başlasak eternal sunshine of the diziye hasret mind
MK Okuru
MK Okuru 31.03.2020 09:09
Dragons Lair i bilmeyen ve saçma diyen bir ergenus :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2020 19:50
blade 3 filmini çöpe çeviren aptal bir komedi şova döndüren ezik değilmi bu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2020 15:38
Yeryuzunde nice bilinmeyenler vardir goklerde onlar icin nice nimetler sukranlar sevincler vardir alin paralari bu dunyada sohretsiniz ahirette atesib ortasinda anirtiniz bile duyulamicak hirilti sesi sadece geberemiceksinizde sanki memlekette insan bitti hep ayni o .... cocuklari yiyor paralari
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix, Dragon's Lair adaptasyonu için Ryan Reynolds ile görüşüyor
İlginizi Çekebilir