Netflix draması Mindhunter'ın 2. sezonundan detaylar geldi

Nagihan Selin İnce 19.04.2018 - 21:50
Mindhunter'ın 2. sezonunun Netflix'e önümüzdeki yıl gelmesi bekleniyor.

Netflix, başrolünde daha çok Broadway'den tanınan Jonathan Groff'ın yer aldığı seri katil draması Mindhunter'ın 2. sezonu için kollarını sıvadı ve gelen haberlere göre, Netflix 2. sezonun perde arkasına başarılı isimler ekledi; Andrew Dominik ve Carl Franklin 2. sezonda Mindhunter'ın bazı bölümlerinde yönetmen koltuğunda oturacak.  İkili,  kamera arkasında birinci sezonda harika işler çıkarmış olan David Fincher'a katılacak.

Mindhunter'ın yeni yönetmenleri belli oldu

Dizi, 2. sezonunda da aynı ilk sezonunda olduğu gibi, FBI ajanları Holden Ford (Jonathan Groff) ve Bill Tench (Holt McCallany), Dr. Wendy Carr (Anna Torv) ile beraber şimdiye kadar işlenmiş olan en iğrenç ve sapkın suçların arkasındaki beyinleri inceleyecek.

Serinin 2. sezonuyla ilgili ayrıntılar bir süredir etrafta dolaşıyor, 2. sezon 1979'dan 1981'e kadar en az 28 kurbana sahip olan Atlanta çocuk katilini konu alacak. Wayne Williams'ın gelmiş geçmiş en azılı seri katillerden biri olarak biliniyor. Dizi yaşanmış olaylara dayandığı için Williams'ın psikolojik durumunu ekrana taşımaları merak uyandırıcı olacaktır.

Mindhunter'ın 2. sezonunun Netflix'e önümüzdeki yıl gelmesi bekleniyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 11:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2018 05:40
Ben bunu izlemeye başlamıştım sonra ne oldu hatırlamıyorum. Belki de bitirmişimdir. Balık yemeliyim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix draması Mindhunter'ın 2. sezonundan detaylar geldi
İlginizi Çekebilir