Netflix etkinliği TUDUM'da gerçekleştirilen duyurular

Murathan Özlü 26.09.2021 - 17:42
Dün gerçekleşen ve Witcher dizisinin üçünscü sezon onayı ve ikinci sezon fragmanının duyurulduğu Netflix etkinliği TUDUM da başka neler duyuruldu?

Dün gerçekleşen Netflix etkinliği TUDUM, pandemi sebebiyle internet üzerinden yayınlandı ve ünlü komedyenlerden Netflix dizi oyuncularına kadar pek çok ismin katılımıyla gerçekleşti. Etkinlik boyunca dikkati en fazla çeken duyurulardan bazıları Stranger Things'in dördüncü sezonu, The Sandman filmi için fragman ve Witcher sezon iki fragmanı ve üçüncü sezon duyurusuydu.

Netflix etkinliği TUDUM'da duyurulan başlıca yapım ve sezonlar

Stranger Things'in dördüncü sezonunda Creel Evi'ne ilk bakış

Stranger Things'in dördüncü sezonu: Creel House'un fragmanında, Creel Evi'nin geçmişine, orada yaşayan aileye ve günümüze bakıyoruz. Favori baş rol karakterlerimiz, Victor Creel'in - 1950'li yıllarda gerçekleştirdiği korkunç bir cinayetten ötürü akıl hastanesine mahkum edilen- dE aralarında bulunduğu olayları aydınlatmaya çalışacaklar.

The Witcher'in ikinci sezonu için yeni fragman, A Grain of Truth hikayesi ve Vesemir

Netflix'in The Witcher'ının ikinci sezon fragmanları ve paylaşımları, Son Dilek içerisinde yer alan hikayelerden A Grain Of Truth'a dair kesitleri içeriyor. Sezonun ilk bölümünün konusu olacak olan hikayede, kitaplarda okuyucuların karşısına çıkan lanetlenmiş karakter Nivellen'ı görüyoruz. Ayrıca başka bir klipte de Geralt'ın, Witcher evrenindeki vampir türlerinden Bruxa ile savaşmaya hazırlandığı görülüyor.

Dünkü Netflix şovunun en hareketleri üyesi diyebileceğimiz Witcher için haberler bununla bitmiyor.

Netflix etkinliği TUDUM
Netflix, dizinin üçüncü sezonunun çekileceğini onayladı ve ikinci sezonun en çok beklenen karakterlerinden, ustamız Vesemir'i gösteren bir kare yayınladı. Bilge Vesemir için oldukça uygun bir seçim gibi gözüküyor.

The Witcher evreninin kökenlerine bir bakış, The Witcher: Blood Origin

Yapım aşamasında olan Witcher yapımlarından Blood Origin,  Netflix'in The Witcher dizisinin de öncesini konu alacak.

Netflix etkinliği TUDUM'da fragmanı yayınlanan bir başka yapım: The Sandman

Son dönemdeki sayısız "sızıntı"nın ardından, DC yazarı Neil Gaiman'ın 1980 yılında kaleme aldığı çizgi romanı The Sandman'in Netflix uyarlamasının ilk fragmanı yayınlandı.

Klipte, Charles Dance'ın Roderick'inin, Death'i çağırma ritüelini, ve Tom Sturridge'in Dream of The Endless karakterinin hapsedilişini görüyoruz.

Netflix etkinliği Tudum'da League of Legends dizisi Arcane'in çıkış tarihi duyuruldu

Netflix'in League of Legends için geliştirdiği animasyon serisi için iki buçuk dakikalık resmi fragman yayınlandı.

Arcane'in Netflix'de yayınlanacağı tarih ise 6 Kasım 2021 olarak açıklandı.

Yeni Vikings yapımı Vikings Valhalla'ya ilk bakış

Vikings dizisi 6 sezonun ardından sona ermiş olsa da serinin devamı Vikings Valhalla ile sürecek. Netflix şovunda diziden ilk kısa fragman paylaşıldı.

Vikings Valhalla'nın Netflix'e 2022 yılında gelmesi bekleniyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 04:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix etkinliği TUDUM'da gerçekleştirilen duyurular
İlginizi Çekebilir