Witcher dizisinin üçüncü sezonu ve yeni bir anime filmi doğrulandı

Eren Eroğlu 25.09.2021 - 23:21
Netflix, Witcher dizisinin üçüncü sezonunu resmî olarak doğrularken; Witcher evreninde geçecek yeni sürpriz duyurulara da imza attı.

Bu akşam düzenlenmiş olan Netflix etkinliğinde; League of Legends dizisi Arcane'de dâhil olmak üzere, birçok Netflix içeriğinden yeni bilgilere eriştik. Netflix'in Witcher evreni ile ilgili gelecek planlarını da açıklamış olduğu etkinlikte; Witcher dizisinin üçüncü sezonunun resmî olarak doğrulandığını, yeni bir Witcher anime filminin yolda olduğunu, Witcher evreninde geçen yeni bir çocuk ve aile serisinin olacağını, dizinin ikinci sezonundan bir fragman, iki yeni klip ve Vesemir'in dizide nasıl gözükeceği gibi önemli bilgiler öğrendik.

Witcher dizisinin üçüncü sezonu ve yeni bir anime filmi doğrulandı

Witcher dizisinin üçüncü sezonunu ve yeni anime filmini resmî olarak doğrulamış olan Netflix, Witcher hayranlarını yeni sürpriz duyurularıyla sevindirmiş gibi gözüküyor. Witcher evreninin acımasız dünyasında geçen yeni bir çocuk ve aile serisi ise kulağa oldukça tuhaf geliyor. Netflix'in çocuklar için ne tarz bir Witcher içeriği planlıyor olduğunu bilmiyor olsak da, sürpriz bir Witcher içeriğinin daha yolda olduğunu söyleyebiliriz. 17 Aralık 2021'de seyircilerin beğenisine sunulacak olan Witcher dizisinin ikinci sezonu, yeni bir sezona daha kavuşacak gibi gözüküyor. Ayrıca etkinlikte, dizinin ikinci sezonundan bir fragman ve iki yeni klip de gösterilmiş bulunuyor.

Witcher dizisinin üçüncü sezonu ve yeni bir anime filmi doğrulandı

Yeni bir fragman ve iki yeni klip

Netflix'in Witcher dizisinden paylaşılan yeni fragman, ilk sezondan bazı eski sahneleri de içerisinde barındırıyor. İkinci sezona doğru paylaşılan fragman, Witcher evreninin önemli isimlerinden bir tanesi olan Vesemir'i de içeriyor.

Netflix tarafından paylaşılmış olan ilk klipte ise, Witcher kitaplarında denk geldiğimiz bir karakter olan Nivellen'i yakından görüyoruz. Bir nevi lanetli olan Nivellen, Geralt'ı evine kabul ediyor ve ona yardımcı oluyordu. Evren içerisindeki ilgi çekici karakterlerden bir tanesi olan Nivellen'i dizide görmek oldukça güzel olabilir.

Paylaşılmış olan ikinci klipteyse, Geralt'ın, Witcher evrenindeki bir vampir türü olan Bruxa ile savaşmaya hazırlandığını görüyoruz. Muhtemelen hazırlık sırasında, bazı vampir türlerine karşı oldukça etkili bir Witcher iksiri olan 'Kara Kan' içen Geralt, bizlere heyecanlı bir Bruxa dövüş sahnesi sunacak gibi gözüküyor.

Vesemir

Witcher dizisinin ikinci sezonunda yer alacak en önemli karakterlerden bir tanesi olan Vesemir'i de resmî olarak yayımlamış olan Netflix, gerçekten oldukça iyi bir iş çıkarmış gibi gözüküyor. Vesemir karakterini diziye uyarlarken, daha çok Witcher oyunlarından ilham almış olduğu gözüken Netflix, Vesemir ile birlikte hayranların beğenisini toplamış oldu.

Witcher dizisinin üçüncü sezonu ve yeni bir anime filmi doğrulandı

Witcher dizisinin ikinci sezonunun 17 Aralık 2021'de yayımlanacağını ve üçüncü sezonunun resmî olarak doğrulandığını bir kez daha belirtmekte fayda var. Witcher içerikleri üretmek konusunda oldukça kararlı gözüken Netflix tarafı, dev evren ile ilgili epey fazla plana sahip gibi gözüküyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 22:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mejnun
Mejnun 27.09.2021 23:14
Le le ley
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.09.2021 08:14
Animeler çocuklar için uygun değldir merlin. Önceki witcher animesini izlememişsin anlaşılan. Kafa, kol kesme, kan gövdeyi götürüyodu filmde ne çocuğu??
-------------------------------------
Merhabalar değerli Merlin'in Kazanı Okuru, yayımlamış olduğumuz haberde bahsettiğiniz gibi bir cümle ve anlam bulunmamaktadır. Resmî Netflix Witcher hesabı, Witcher evreninde geçen yeni bir "Çocuk ve aile" içeriğinin olacağını açıkladı. Bu bahsedilen içerik, bahsettiğiniz anime filminden tamamen ayrı bir içerik.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Witcher dizisinin üçüncü sezonu ve yeni bir anime filmi doğrulandı
İlginizi Çekebilir