Netflix gizli kodları listesi (2021)

Alparslan Gürlek 29.03.2021 - 13:37
Yüzlerce alt kategoriye ve belki de adını duymadığınız filmlere Netflix gizli kodları sayesinde ulaşabilirsiniz. Bu gizli kodlar işinizi kolaylaştıracak.

Film ve dizi platformu olan Netflix'te bazen izleyecek hiçbir şey kalmadığını düşünüyor olabilirsiniz. Bazen de kendinize uygun film ve dizileri keşfederken bilgilerin arasında kaybolabilirsiniz. İşte bu yazımızda bahsedeceğimiz Netflix gizli kodları sayesinde kendinize uygun, aradığınız kategorilere bir tıkla ulaşabileceksiniz. En başından belirtelim, bunu yalnızca web üzerinden yapabilirsiniz. Bu nedenle Netflix'i kullandığınız diğer platformlardan bu şekilde aramalar yapmak mümkün olmayacaktır. Şimdi gelin dilerseniz bu Netflix gizli kodları neler? Birlikte bakalım.

İçindekiler:

Netflix gizli kodları: Aradığınızı kolayca bulun

Netflix'teki her şeyi tükettiğinizi düşünüyorsanız, bir daha düşünün derim. Platformun kitaplığında yer alan binlerce dizi ve film arasından sizin için en uygununu bulma konusunda Netflix gizli kodları size yardım edebilir. Menzili aklınıza gelebilecek bütün türleri kapsayan bu kodlar sayesinde, aradığınız film ya da dizi kategorisini hızlı bir şekilde bulabileceksiniz. Sizler için Netflix gizli kodlarının tamamını listeledik. Bütün gizli kodların bulunduğu destan uzunluğundaki listeye de buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Buyursunlar!

Bakınız: 2020 yılının en iyi filmleri

Netflix kodları nedir?

Netflix kodları platformdaki bütün kategori ve alt kategorileri tanımlayan 4-6 hane arasında değişen sayılardır. Bu sayıları adres çubuğunda yazının sonunda yazdığımız adresin sonuna eklemek, doğrudan bu kategorilere erişmenizi sağlayacaktır. Netflix gizli kodları ile keşfedilmeyi bekleyen yüzlerce, hatta binlerce filmi ve diziyi bulup izleyebilirsiniz.

Netflix gizli kodları | Netflix kodları

Aksiyon & Macera (1365)

Anime (7424)

Çocuk ve Aile Filmleri (783)

Klasik Filmler (31574)

Komedi Filmleri (6548) - Netflix Kodları

Kült Filmler (7627)

En İyi Belgeseller (6849)

Dramalar (5763)

Maneviyat Filmleri (26835)

Netflix kodları ile bulabileceğiniz yabancı filmler

LGBTQ Filmleri (5977)

Korku Filmleri (8711)

Bağımsız Filmler (7077)

Müzik (1701)

Romantik Filmler (8883) - Netflix Gizli Kodları

Bilim Kurgu & Fantezi (1492)

Spor Filmleri (4370)

Gerilim (8933)

Diziler (83)

Netflix gizli kodları nereye yazılır?

Netflix gizli kodları nereye yazılır?

Bu gizli Netflix kodları yardımıyla kategorilere erişmek için yapmanız gereken, türlerin yanında yazan sayıları aşağıdaki bağlantının sonuna ekleyerek adres çubuğuna girmeniz. Sizin için bütün türlere doğrudan giden bağlantılar da bıraktık.

Bunun sonuna ekleyin: www.netflix.com/browse/genre/

Netflix gizli kodları sizin platformdaki bütün kategori ve alt kategorilere ulaşabilmenizi sağlar. Bu sayede belki de adını duymadığınız yüzlerce kategorideki filmi keşfetme şansına sahip olursunuz. "İzleyecek hiçbir şey kalmadı" dediğiniz günlerden birindeyseniz, Netflix gizli kodları sayesinde kendinize vakit geçirebileceğiniz yeni filmler bulabilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki linke tıklayarak en iyi zombi filmleri listemize göz atabilirsiniz.

Bakınız: En iyi Zombi Filmleri

Ayrıca istediğiniz kategorinin ismine tıklayarak, ilgili kategori ya da alt kategorilere doğrudan gidebilirsiniz. Netflix gizli kodları bu şekilde. Bütün alt kategorilere ulaşabilmek için oturum açmış olmanız gerektiğini hatırlatalım. Netflix kodlarıyla ilgili hazırladığımız bu yazı size faydalı olduysa yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 02:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2021 14:16
Gizli kod dediğiniz kategori id leri :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix gizli kodları olduğunu biliyor muydunuz?
İlginizi Çekebilir