Netflix, Stranger Things'in 4.sezonunu duyurdu

Ersin Kılıç 1.10.2019 - 10:39
Artık Hawkins'te değiliz..

Netflix'in en sevilen işlerinden biri olan Stranger Things'in 4. sezon onayı geldi. Serinin resmi sosyal medya hesaplarında yapılan teaser görsellerin ardından 4.sezon yine bir teaser video ile resmi olarak duyuruldu. Konu ile ilgili yapılan açıklama ve teaser videosu şu şekilde;

Netflix, Stranger Things'in 4.sezonunu duyurdu

Netflix, dünyada büyük yankı uyandıran Stranger Things’in dördüncü sezon onayını ve dizinin yaratıcıları Duffer Kardeşlerle imzaladığı özel anlaşmayı duyurdu. Duffer Kardeşler, Netflix için önümüzdeki yıllarda çekilecek birçok dizi ve filmin yapımını üstlenecek.

Netflix'in Baş İçerik Sorumlusu Ted Sarandos şöyle konuştu: “Duffer Kardeşler, Stranger Things ile dünyanın dört bir yanından izleyicileri büyüledi. İlişkilerimizi güçlendirerek, hayal güçlerini ortaya koyacakları yeni dizi ve filmleri üyelerimizin beğenisine sunacağımız için son derece heyecanlıyız. Duffer Kardeşler’in “The Upside Down” dünyasının dışına çıktıklarında neler yapabileceklerini görmek için sabırsızlanıyoruz.”

Duffer Kardeşler ise ekledi: "Netflix ile olan ilişkimize devam edecek olmak bizi çok heyecanlandırıyor. Ted Sarandos, Cindy Holland, Brian Wright ve Matt Thunell bize ve dizimize bir şans verdi ve bu şans hayatımızı sonsuza dek değiştirdi. Tüm Netflix ekibi ilk toplantımızdan Stranger Things 3'ün lansmanına kadar her adımda bize destek oldu ve yaratıcı süreçlerde bize hayalimizdeki özgürlüğü tanıdı. Birlikte daha fazla hikaye anlatmak için sabırsızlanıyoruz. - Elbette, ilk önce Hawkins'e dönüş yolculuğuyla başlayacağız!

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 18:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
taylanz
taylanz 1.10.2019 14:40
ne yalan söylüyüm 3 pek de güzel değildi. yani gerilim ve merak azdı.
çocuklar da büyümüştü ve aralarında aşırı bir kopukluk vardı.

aslında eleven'in ikinci sezonda gittiği şehirdeki kardeşi ve benzer çocuklarla birlikte daha büyük bir şeylerle karşılaşsalar iyi olurdu.

ula o zaman da avengers'a dönüyor.

neyse.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix, Stranger Things'in 4.sezonunu duyurdu
İlginizi Çekebilir