Netflix dizisi Sabrina'nın adı yapımcısı tarafından açıklandı

Nagihan Selin İnce 2.05.2018 - 21:18
CW'dan kurtulduğuna sevinelim mi?

Sabrina'nın yürütücü yapımcılarından Roberto Aguirre-Sacasa dizinin adının The Chilling Adventures of Sabrina olduğunu açıkladı. the CW kanalında yayınlanan Riverdale dizisinin Sabrina ile aynı evrende geçtiği açıklandıktan bir müddet sonra Sabrina'nın de dizi olacağı söylenmişti. Uzun bir beklemenin ardından Netflix Sabrina'nın haklarını eline aldı ve şimdi dizinin adı da açıkladığında göre şimdi arkamıza yaslanıp bekleyebiliriz.

The Chilling Adventures of Sabrina Netflix'de yayınlanmaya başlayacak

Riverdale dizisinin de önümüzdeki sezonlarının Netflix'e satılması ile aynı evrende geçen bu iki dizinin birbirleri ile bağlantıları olup olmayacağı merak konusuydu fakat yayınlanan isim ile bu ihtimaller biraz düşmüş gibi görünüyor. CW, The Flash, Arrow gibi süper kahraman dizilerini bir şekilde izletmeyi başarsa da crossover konusunda son derece başarılı olduğunu da gözardı edemeyiz. Yiğidi öldür hakkını yeme yani.

The Chilling Adventures of Sabrina, Aguirre-Sacasa ve Robert Hack tarafından 2014 yılında yaratıldı ve Riverdale ile aynı evrende geçmiyor, 60lı yıllarda geçen öykü Sabrina'nın kendini bulma hikayesi ile arkadaşlarını, ailesini tehdit eden düşmanlara karşı durmasını anlatıyor.



Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2024 02:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2018 11:28
bu bizim bildiğimiz çoculuğumuzdaki sarışın abla olan sabrinamı ? reboot yapsalar güzel olur,geçmiş ne güzeldi,gelecek daha güzel
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix tarafından çekilecek Sabrina dizisinin adı belli oldu
İlginizi Çekebilir