Netflix, Terminatör anime serisini duyurdu

Özgür Deveci 2.03.2021 - 11:23
Tarihin en ikonik bilim kurgu hikayelerinden olan Terminatör, anime serisiyle Netflix'te izleyici karşısına çıkacak.

Variety tarafından yapılan habere göre Netflix, Terminatör anime serisi için sipariş verdi. Proje, henüz erken aşama olduğu için hikayesi ve konusu gizli tutuluyor. Dizi, son iki Terminator filminin yapımcılığını üstlenen Skydance şirketi ile yapılıyor. Ayrıca, Netflix'in 2018'den beri prodüksiyon anlaşması yaptığı Production IG ile birlikte çekilecek. IG'nin diğer anime yapımları arasında Ghost in the Shell, B: The Beginning ve Eden of the East yer alıyor.

Netflix Japonya'nın anime başkan yardımcısı John Derderian, "Terminatör, şimdiye kadar yaratılmış en ikonik bilim kurgu hikayelerinden biri ve dünyamızla olan ilişkisi her geçen gün daha da arttı. Yeni animasyon dizisi, bu evreni daha önce hiç görmediğimiz bir şekilde keşfedecek. Makineler ve insanlar arasındaki bu epik savaşta, hayranların yeni seriyi takip etmelerini heyecanla bekliyoruz." ifadelerinde bulundu.

Netflix, Terminatör anime serisini duyurdu

Netflix, Terminatör anime serisini duyurdu

Little Fish ve Project Power filmlerinden tanıdığımız Mattson Tomlin, dizinin sorumlusu ve baş yapımcısı olarak rol alacak. Tomlin son olarak, Netflix orijinal filmi Project Power'ın senaryosunu kaleme almıştı. Ayrıca Matt Reeves'in yakında çıkacak olan The Batman filmi üzerinde çalıştı. Başarılı senarist, yeni seriyle ilgili heyecanını "Netflix ve Skydance'in bana Terminatör'e gelenekleri bozan, beklentileri alt üst eden ve gerçekten cesur bir şekilde yaklaşma fırsatı vermesinden onur duyuyorum." sözleriyle dile getirdi.

Dark Fate ve Genisys filmleri de dahil olmak üzere Terminatör serisi, dünya çapında 2 milyar dolardan fazla hasılat elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Netflix dizisi, seri tarihindeki ilk animasyon dizisi olacak olsa da, aslında daha önce televizyon için uyarlanmıştı. Game of Thrones'dan tanıdığımız Lena Headey'in Sarah Connor olarak başrolü üstlendiği drama dizisi The Sarah Connor Chronicles, Fox kanalında iki sezon yayınlandı. Terminatör serisinin haberi, Netflix'in anime arenasına daha fazla girmesiyle birlikte geliyor. Bunlar arasında Castlevania ve Blood of Zeus gibi projelere ek olarak, John Wick'in senaristi Derek Kolstad'ın Splinter Cell dizisi ve Zack Snyder'ın Netflix filmi Army of the Dead gibi yapımlar bulunuyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 13:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2021 12:47
Netflix animeleri berbat ya hep cell shaded yapılmış gibi en son dragon doğmayı izledim berbattı bu da berbat olacaktır. Castlevenia istisna
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2021 21:00
İyide animeleri netflix kendi yapmıyorki. Parasını veriyor yaptırıyor bir stüdyoya.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix, Terminatör anime serisini duyurdu
İlginizi Çekebilir