Netflix filmi Army of the Dead'in tanıtım fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 25.02.2021 - 22:31
Zack Snyder'ın yönetmen koltuğunda oturduğu zombi filmi Army of the Dead, 21 Mayıs 2021 tarihinde Netflix'te yayınlanacak.

Zack Snyder’in yönetmen koltuğunda oturduğu zombi temalı soygun filmi Army of the Dead, 21 Mayıs tarihinde Netflix'te gösterime girecek. Geçtiğimiz günlerde filmin yönetmeni Snyder, Twitter hesabından paylaştığı duyuruyla gösterim tarihini paylaşmıştı. Bugün de Netflix Türkiye'nin resmi YouTube kanalında filmin tanıtım fragmanı yayınlandı.

2008 yılında Universal Studios ve Warner Bros'un yapımcılığını üstlendiği ve Matthijs van Heijningen Jr.'ın yönettiği Army of the Dead, 2004 yapımı Dawn of the Dead filminin devamı olarak duyuruldu. Filmin oyuncu kadrosunda Dave Bautista, Ella Purnell, Ana de la Reguera, Matthias Schweighöfer, Nora Arnezeder, Hiroyuki Sanada, Raúl Castillo, Michael Cassidy ve Garret Dillahunt gibi sinema dünyasının başarılı isimleri yer alıyor. Senaryosunu Zack Snyder, Shay Hatten ve Joby Harold'ın kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda Zack Snyder oturuyor. Yapımcılığını ise, The Stone Quarry'den Deborah Snyder, Zack Snyder ve Wesley Coller üstleniyor.

Netflix filmi Army of the Dead'in tanıtım fragmanı yayınlandı

Army of the Dead, 21 Mayıs'ta Netflix'te

Army of the Dead, bir zombi salgını sırasında Las Vegas kumarhanesinde soygun girişiminde bulunan bir grup paralı askerin maceralarını konu alacak. Las Vegas'ta bir zombi salgınının başlamasının ardından bir grup paralı asker, eşi benzeri görülmemiş büyüklükte bir soygun gerçekleştirmek için büyük bir risk alarak karantina bölgesine girer.

Entertainment Weekly'ye konuşan Snyder, "Bu tam anlamıyla, duvara toslayan bir zombi soygunu filmi oldu. Yani yüzde yüz bir zombi kargaşası bekliyorsunuz ve bunu elde ediyorsunuz. Ayrıca filmde gerçekten harika karakterlerle harika bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Bu harika karakterlerde çok fazla içtenlik ve gerçek duygular olması insanları şaşırtacak." ifadelerinde bulundu.

Army of the Dead, 21 Mayıs'ta Netflix'te yayınlanacak. Son olarak filmin yayınlanan resmi tanıtım fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 16:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix filmi Army of the Dead'in tanıtım fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir