Netflix, söylenenlere göre tüm konsol platformlarını desteklemeyecek

Furkan Güler 16.01.2018 - 13:10
Sevilen dizi platformundan üzücü haber geldi.

Netflix sayesinde kolay kolay erişemeyeceğimiz film, dizi, belgesel ve anime kütüphanelerine erişebiliyoruz. Oldukça kullanışlı bir sisteme sahip olan Netflix, uygulama olarak konsol tarafında Xbox One ve PlayStation 4 platformlarında bulunsa da verilen son bilgiye göre Nintendo Switch'e uzun bir süre gelmeyecek. Netflix'in, Twitter hesabından paylaşılan bilgiye göre geliştiriciler hala Nintendo Switch konusunda kararsız ancak uygulamayı sevilen konsola ilerleyen dönemlerde getirecek gibi gözüküyorlar.

Netflix, uzun bir süre boyunca Switch'e gelmeyecek

Şahsen Netflix'in sevilen dizilerini Switch'in tablet sürümünde izlemek oldukça hoş olurdu. Yolculuk esnasında dizi veya film izlemek isteyen kullanıcılarını genel olarak telefona hapseden Netflix, telefona alternatif olarak Nintendo Switch'i tercih eden kullanıcılarını umarız mutlu edebilir. Diğer bir yandan Nintendo yöneticilerinin de bu konuda herhangi bir atılım yapmadığı oldukça açık durumda. Uygulamanın teknik sebeplerden mi? Yoksa başka türlü sebeplerden mi konsola gelmediği belli değil.

Tüm bunların yanında Netflix'in Wii U'da bulunduğunu belirtelim. Yani sevdiğiniz yapımları herhangi bir Nintendo platformunda izlemek istiyorsanız Wii U'yu tercih edebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 04:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix, tüm konsol platformlarını desteklemeyecek
İlginizi Çekebilir