Netflix'in Rain dizisi için yeni fragman ve poster yayınlandı

Ersin Kılıç 23.04.2018 - 12:54
Netflix'in yeni dizisi Rain, teması ile dikkat çekiyor

Dizi ve film yapımlarına hız veren Netflix, Amerika merkezli yapımların dışında diğer ülkelerde de çalışmalarına devam ediyor.  İşte bu çalışmaların meyvelerinden birisi de Danimarka yapımı olan Rain dizisi. İlk fragmanı ile Ocak ayında karşılaştığımız diziden yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor. 

Netflix'in yeni dizisi Rain, teması ile dikkat çekiyor

Rain isimli dizi, izleyicileri kıyamet sonrası bir senaryoya götürüyor. Yağmur ile gelen bir virüs sebebi ile insanlığın büyük bir bölümü yok oluyor ve biz de bir grup insanın bu kıyamet sonrasında yaşadığı maceraya tanıklık ediyoruz. Yeni fragmanı ve posteri yayınlanan dizinin yayın tarihi ise 4 Mayıs 2018 olacak. Dizinin fragmanı ve bilgileri ise şu şekilde;

Dünya artık bildiğimiz dünya değildir. Yağmurla taşınan bir virüsün İskandinavya'daki insanların neredeyse tamamını hunharca yok etmesinden altı yıl sonra sığınaklarından dışarı çıkan Danimarkalı iki kardeş, dışarıda medeniyete dair hiçbir şey kalmadığını görürler. Hayatta kalan bir grup gençle birlikte, terk edilmiş İskandinavya topraklarında tehlike dolu bir maceraya atılıp bir yaşam belirtisi bulmaya çalışırlar.

Ortak geçmişlerinden ve toplumsal kurallardan bağımsız bir şekilde kim olmak istediklerini özgürce seçebildikleri bu dünyada hayatta kalmaya çalışan grup, bir zamanlar yaşadıkları dünyayla birlikte yok olduğunu sandıkları gençlik ikilemlerinin, sevginin ve kıskançlığın kıyamet sonrası bu yeni dünyada hâlâ var olduğunu fark ederler.

Netflix'in Rain dizisi için yeni fragman ve poster yayınlandı

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 17:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix'in Rain dizisi için yeni fragman ve poster yayınlandı
İlginizi Çekebilir