Netflix'in yeni dizisi The Innocents'in ilk fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 16.02.2018 - 16:46
Guy Pearce'in yer aldığı diziden ilk video geldi

The Innocents, Netflix imzası taşıyan ve bu yayın platformuna özel olarak hazırlanan yeni bir dizi. Son dönemde hem sinema hem de özel diziler ile kütüphanesini genişleten Netflix'in bu yeni dizisi için ilk tanıtım videosu ise bugün yayınlandı. İzleyiciye gizemli bir hikaye sunacak olan dizide Guy Pearce gibi deneyimli oyuncular da bulunuyor.

The Innocents hakkında

Ergenlik çağındaki Harry ve June, baskıcı ailelerinden uzaklaşmak için birlikte evden kaçar. Ancak bu sıradışı yolculukta kendileriyle ilgili keşfedecekleri şeyler, masum hayallerini rayından çıkarır. Ailelerinin her ikisinden de sakladığı sırlar ikilinin birbirine olan aşkını kırılma noktasına getirir. Sahip oldukları sıradışı özellikler ise kendilerini sonsuza dek ayırmak isteyen güçlerin niyetini ortaya çıkarır.

The Innocents dizisi Charlie Pattinson, Elaine Pyke ve Willow Grylls’in yönetiminde İngiltere merkezli New Pictures tarafından çekildi. Dizinin yapımcılığını Chris Croucher, yürütücü yapımcılığını ise Farren Blackburn (ile birlikte Charlie Pattinson, Elaine Pyke ve Willow Grylls) üstlendi. Blackburn ayrıca 8 bölümden altısının yönetmeni.

Dizide Sorcha Groundsell (Clique, Iona, Sleeping Lions) June karakterini, Percelle Ascott (Wizard vs. Aliens, The Weekend Movie) Harry karakterini, Guy Pearce (L.A. Confidential, Memento, The King’s Speech) ise Halvorson karakterini canlandırıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 13:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.02.2018 18:48
Herkese hay hay bize nay nay
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix'in yeni dizisi The Innocents'in ilk fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir