Netflix'in yeni Türk dizisi Kulüp, kadrosuyla dikkat çekiyor

Ersin Kılıç 11.10.2021 - 13:05
Çekimleri sır gibi saklanan ve zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Netflix'in yeni Türk dizisi Kulüp için ilk fragman yayınlandı.

Netflix geçtiğimiz dakikalarda yayın platformunda yayınlanacak yeni Türk dizisi Kulüp için ilk fragmanı paylaştı. Çekim aşaması sırasında çok fazla bilgi verilmeyen ve bir nevi sır gibi gizli tutulan projenin ilk fragmanına baktığımızda atmosferiyle olduğu kadar oyuncu kadrosuyla da dikkat çektiğini görüyoruz.

Netflix'in yeni Türk dizisi Kulüp için ilk fragman yayınlandı

"Hiç tanımadığın biri ailen, hiç beklemediğin bir yer yuvan olabilir." sloganına sahip olan dizinin beni en sevindiren yönü ise fantastik öğeler içermeyişi oldu. Bildiğiniz gibi Netflix film kısmında çeşitliliğe yer verse de dizi tarafında Türk yapımlarında genelde fantastik öğelere yer vermiş ve özellikle Hakan, Atiye gibi projelerinde büyük eleştiriler toplamıştı. Kulüp dizisine baktığımızda ise dönem dizisi olacağını ve 1955 yılında geçeceğini görüyoruz.

Kulüp dizisinin kadrosuna baktığımızda Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Salih Bademci, Fırat Tanış, Metin Akdülger ve Asude Kalebek gibi isimleri görüyoruz. Dizinin yönetmenliğini ise daha önce Masum dizisinde de yer alan ve  Çoğunluk filmiyle Altın Portakal Ödülü kazanan Seren Yüce yapıyor.

5 Kasım'da yayınlanacak dizinin konusu ise şu şekilde; Eski bir mahkum olan Matilda, 1955 yılının en önemli gece kulüplerinden birinde çalışır. Matilda'nın kızı Raşel, o hapisten çıkana kadar varlığından bihaberdir. Kızı ile arasında güzel bir ilişki kurmaya çalışan Matilda, Raşel'i Pera'nın belalısı olan Fıstık İsmet'ten uzak tutmak için çabalar. Matilda aynı zamanda patronu olan Orhan, gece kulübü yöneticisi Çelebi ve sanatçı Selim'in egoları ile de mücadele etmeye çalışır. Kulübe ayak basmasıyla ortama farklı bir ruh katan Matilda, çalışanlar için cehennem olan kulübü bir yuva haline getirir.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 18:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.10.2021 14:00
Hic birini tanimiyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix'in yeni Türk dizisi Kulüp, kadrosuyla dikkat çekiyor
İlginizi Çekebilir