Netflix'ten Apple açıklaması geldi

Furkan Güler 20.03.2019 - 16:51
Netflix yöneticisi partnerlik hakkında açıklamada bulundu

Geride bıraktığımız günlerde Apple'ın, aynı Netflix gibi dizi ve film izleme servisi başlatacağı söyleniyordu. Bunun ardından bazı kaynaklar iki dev firmanın rakip olmak yerine bu iş için ortak olacağını belirtmişti. Apple'ın yeni bir dizi ve film servisi açacağına kesin gözüyle bakılıyor ancak ortaklık konusunda Netflix'ten söylentilerin sonunu kesecek bir açıklama geldi. Netflix'in CEO'su Reed Hastings, Apple ile ortak olmayacaklarını açıkladı. Görünüşe göre Apple, müzik piyasasında Spotify'a rakip olduktan sonra dizi ve film servisi piyasasında Netflix'e de rakip olacak.

Netflix, Apple'la ortak olacak mı?

Teknoloji dışında yatırımlarını sürdüren firma, yıllar öncesinde ünlü animasyon stüdyosu Pixar'ın kuruluşunda önemli bir rol oynamıştı. Yani kendilerinin film ve dizilere pek de yabancı olmadıklarını söyleyebiliriz. Bunlara karşılık olarak Netflix'in kendi bünyesinde ne gibi adımlar atacağı da merak ediliyor. Yerelleşme açısından son yıllarda önemli adımlar atan Netflix, kendi kütüphanesini oldukça genişletti.

Bunların yanında Apple'ın, özel olarak ne gibi film ve dizilerle kullanıcıların karşısına çıkacağı merak ediliyor. Bakalım teknoloji devinden ne gibi hamleler göreceğiz?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 23:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
hakande84
hakande84 21.03.2019 10:11
Apple işe hep geçten giriyor. Simitçinin karşısına açan simitçiden, lokmacının yanına açan lokmacıdan zerre farkı kalmadı. Steve amca gitti, Tim abi Apple'ı köreltti. Acilen Tim abinin yerine daha vizyoner birinin geçmesi lazım.

Apple, ürettiği donanımlarla sektörün şeklini değiştirdi. Nokia ve Ericsson gibi devlerin batmasına sebep oldu. Ürettiği teknolojinin çığır açmasının sebebi, en basit insana bile hitap edecek teknolojinin peşinde koşmasıydı. Bu da kişiliğini sevin veya sevmeyin Steve Jobs işiydi. Tim Cook ise tam bizim milletin kafasında iş yapıyor. Orijinal fikri adam yapmış. Sen niye aynı hizmeti vermeye çalışıyorsun? Keza Apple Music de farklı bir noktada olmadı. Saçma sapan işler yapmaya başladı Apple ve bunun faturası, şirketin erimesiyle çıkıyor.
MK Okuru
MK Okuru 21.03.2019 11:00
Apple'ın devri bitti pampa.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.03.2019 08:58
Apple ne spotify a ne neetflix e rakip olabilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix'ten Apple açıklaması geldi
İlginizi Çekebilir