Netmarble’ın Sıra Tabanlı RPG’si Stone Age Begins Için Ön-Kayıtlar Açıldı

Furkan Sakoğlu 2.09.2016 - 15:45
-Sevimli ve dost canlısı dinozor karakterleri toplayıp büyütebileceğiniz mobil sıra tabanlı RPG

-Oyunun çıkışından önce Ön-Kayıt etkinliği başlıyor… Katılan herkese oyunun açışıyla birlikte oyun içi hediyeler

-Oyun bilgileri, dünyanın görüntüsü ve tanıtım videolarını içeren resmi internet sitesi açıldı.

Netmarble, bugün sıra tabanlı RPG’si Stone Age Begins’in resmi internet sitesini (https://stoneage.netmarble.com/) açtığını ve ön-kayıtlara başladığını açıkladı.

Netmarble’ın Sıra Tabanlı RPG’si Stone Age Begins Için Ön-Kayıtlar Açıldı
Stone Age Begins, sevimli dinozor karakterleri toplayıp yetiştirme keyfiyle sıra tabanlı RPGlerin stratejik yönünü bir araya getiriyor.

Yüksek kaliteli 3B modellere ve eşsiz yeteneklere sahip karakterler, Netmarble’ın her zamanki keyif dolu oyun yapısı ile oyunculara harika bir deneyim vaat ediyor.

Stone Age Begins aynı zamanda, gerçek zamanlı ekiplerden özel zindanlara hatta lonca akınlarına kadar işbirliği ve rekabetin tadını ayrı ayrı yaşatan çeşitli içeriklere de sahip.

Kore’de yayınlandığı 29 Haziran’da 8 saat içinde En Yüksek Ciro Yapan Oyunlar listesine girmeyi başaran Stone Age Begins halen yerel oyuncular arasında en popüler oyunlardan biridir.

Stone Age Begins ile ilgilenen oyuncular, bugün açılan resmi internet sitesinden ((https://stoneage.netmarble.com/) Arena, Fetih, Yakalama ve Akın bölümleri ile ilgili tanıtım kliplerini izleyebilirler. Ayrıca aynı site üzerinden ön-kayıt etkinliğine katılıp oyunun açılışı ile birlikte tüm katılımcılara Netmarble tarafından verilecek olan 300 oyun içi kristalinden de faydalanabilirler.

“Stone Age Begins, her yaştan ve her ülkeden oyuncuların aşina olduğu dinozor karakterlere sahip ve endüstrinin en son trendlerine uygun bir tarzı var,” diyor Netmarble Games Chief Marketing Officer Seungwon Lee. “Kore deneyimi ve başarısı baz alınarak dünya çapındaki oyunculara keyifli zamanlar geçirtecek bir oyun hizmeti sunmayı amaçlıyoruz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 11:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netmarble’ın Sıra Tabanlı RPG’si Stone Age Begins Için Ön-Kayıtlar Açıldı
İlginizi Çekebilir