Netmarble, yeni MARVEL Future Fight güncellemesini duyurdu

Merlinin Kazanı 12.06.2015 - 15:34
"Galaksinin Koruyucuları"ndan 8 karakter ve iki yeni mod ekleniyor
Netmarble Games, popüler mobil RPG oyunu “MARVEL Future Fight”ın “Galaksinin Koruyucuları”ndan yeni kahramanlar içeren ilk büyük güncellemesini bugün duyurdu. Güncelleme ile birlikte oyuna yeni süper kahraman, bir yeni görev bölümü ve pek çok yeni içerik geliyor.

Güncelleme, var olan karakterlere yeni özellikler verirken, aynı zamanda “Galaksinin Koruyucuları”ndan çok sevilen Star-Lord, Rocket Raccoon, Groot, Gamora, Drax, Yondu, Nebula ve Ronan gibi karakterleri kostümleri ile birlikte oyuna ekliyor.

Bu karakterlerle oynamak için tek yapmanız gereken yeni eklenen “Özel Görev”i oynayıp kahramanların kilitlerini açmak için lazım olan eşyaları toplamak.

Netmarble, yeni MARVEL Future Fight güncellemesini duyurdu
Takımına yeni kahramanlar eklemek isteyen oyuncular için geliştirilen yeni “Boyut Değişimi” sistemi, yeni oyunculara ulaşmanızı sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda oyuna yeni bir boyut da katıyor. Bu sistemle oyuncular, savaşa her an dahil olabilecek kahramanları veya düşmanları yenmeye çalışacak. Bu aynı zamanda, oyuncuların Hulkbuster veya Black Cat gibi karakterlerle savaşarak, onları takımlarına katma fırsatını yakalayacakları anlamına geliyor.

Yukarıdakilerin yanı sıra, farklı kullanıcılardan kabul edilen bir çok geri bildirim ile genel oyun sistemi bir çok yönden geliştirildi ve düzeltildi. Örneğin kullanıcılar favori kahramanlarını daha kolay alabiliyor ve donanım seçeneklerini daha önceden rastgele verilmiş olan altınları tüketerek değiştirebiliyorlar.

Netmarble CEO’su Kwon Young-Shik yaptığı açıklamada, “Bu ilk güncellemenin, düzenli olarak geliştirilmiş içerik ve gözde kahramanlar sunacak bir serinin başlangıcı olacağını umuyoruz. Düzenli çıkacak güncellemelerin oyunculara yaşatacağı müthiş oyun tecrübesiyle, MARVEL Future Fight oyununun popülaritesini hem Kore’de hem de deniz aşırı ülkelerde arttırmayı hedefliyoruz“ dedi.

Ünlü MARVEL çizgiroman yazarı Peter David’in de yapımında rol aldığı ‘MARVEL Future Fight’ oyununda Iron Man, Thor, SpideMan ve Daredevil gibi 45 karakter yer alıyor. Oyuncular, Ultron veya Doctor Octopus gibi düşmanlarla savaşmak için kendi kahraman gruplarını kurarken, aksiyon keyfini oyunun kaliteli grafikleriyle yaşıyor.

Dünya genelinde 148 ülkede ilk olarak Nisan ayında yayınlanan oyun, yayınlanmasının üzerinden bir ay geçmeden 15 milyon indirilme sayısına ulaşarak Kore, Tayvan, Amerika ve İngiltere gibi 118 ülkede TOP 10 listelerine girdi.

-Basın Bülteni

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 14:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2016 17:18
Walla beklediğimiz karakter geldi!! Marvelin karanlık karakterlerini seviyorum mesela: gostrider, punisher (noir çizgi romanındaki versiyonunda var ki beni benden alıyor), blade ve şimdide crossbones! Ee artık bir en cıvık karakter deadpool kaldı...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.12.2015 16:26
flash da gelmesi lazımdı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.12.2015 22:38
Deatpool kahramanı ne zmn gelecek
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.06.2015 16:02
Bu oyunda Lee Sin'e benzeyen bilmemne fist ne dandik bir karakterdir yaw. Lee Sin reyiz olsa ortada ne thor kalir ne hulk
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.06.2015 15:59
İyide bu güncelleme zaten iki gün önce Google Play de yayınlandı zaten. :) Ne duyurulması :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netmarble, yeni MARVEL Future Fight güncellemesini duyurdu
İlginizi Çekebilir