Neverwinter kış festivali başlıyor!

Hakan Bozdemir 17.12.2013 - 17:08
Yeni içeriklere göz atın
Cryptic Stüdyoları ve Perfect World Entertainment’ten İyi Tatiller!
Kış şenlikleri için, 19 Aralık’tan 9 Ocak tarihine kadar Neverwinter sakinleri Simril’in Kış Festivalini kutluyor olacaklar, kış sezonu gündönümü ve yılın en uzun gecesi geleneksel kutlaması. Yeni bölge, oyun modları, oyunculara kış hissini yaşatacak yoldaşlar ve bineklerle kutlama yapmanın tam zamanı.

Shadowmantle eklentisinin getirdiği yeniliklere biraz ara verip Alacakaranlık Tor kasabasında bizlere katılın ve Alacakaranlık Koşusu yapın, buzda balık tutun, buz yaratıklarını yok edin, Simril Işığı, Talih Yıldızı ve gökyüzünü seyrederek talih kazanın. Neverwinter sakinleri aralarında, Ocak ayında daha harika ve yeni nesneler içeren ödüller ve etkinlik özelliklerinin geleceğini konuşuyorlar.

Ne gibi sürprizler olabilir?

Neverwinter kış festivali başlıyor!
Neverwinter Winter Event 2013
Kış Festivali etkinliği içeriği:

• Alacakaranlık Koşusu – Glorfindar Gölü etrafında favori bineklerinizle, yürüyerek veya yepyeni büyüleyici Kış Kızağı Bineğini kullanarak slalom yarışına katılın.

• Buz üzerindeki Canavarlar – Donmuş buz gölleri üzerinde goblinler, buz torlleri ve kırağıateşi golemlerine karşı savaşarak en fazla sayıda yok etmeye çalışın.

• Buz Balıkçılığı –  Glorfindar Gölü karşısında buz üzerinde balık tutmaya gidin. Çeşitli olta ve sırıklarla en büyük balığı yakalamya çalışın. Yarışma boyunca nadir balıklar daha fazla puan ve Kış Festivali etkinliği’nde yer alacak özel nesneler için ihtiyaç duyacağınız Simril Işığı kazandıracaklardır.

• Yıldız Gözetleme – Nevewinter’ın harika gökyüzünü kış havasıyla gözetleyin ve talih kazanın. Şanslı oyuncular özel buff bile kazanabilirler.

• Simril Işık Zanaatkarlığı – Simril Işıkları ve Talih Yıldızlarını kullanarak, yepyeni Işık Uzmanlığı mesleği ile çeşitli nesneler üretin.

• Yeni Tatil Nesneleri – Simril Işıklarını ve Talih Yıldızlarını kullanarak, Parlayan silahlar, modaya uygun şallar, Kış Kızağı, Benekli At Bineği, Buz Mimic,  Shialla Ceylanı yoldaşı ve daha fazlasını alın!


-Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 02:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
Neverwinter kış festivali başlıyor!
İlginizi Çekebilir