Neverwinter Nights: Hordes Of The Underdark

Umut Ersaraç 3.06.2010 - 12:31
Hile Kodları
Hile modunu açmak için - Oyun sırasında ESC tuşunan altında bulunan "-é tuşuna veya ~ tuşuna basarak konsolu açın. Daha sonra büyük-küçük harfe dikkat ederek DebugMode 1 yazın. Böylece hile modu aktif hale gelecek. Daha sonra konsolu açmak için kullandığınız tuşa tekrar basın ve daha sonra TAB tuşuna basın. Böylece konsolda kullanacağınız komutlar karşınıza çıkacak. Bunlardan istediğinizi seçerek karakterinize uygulayabilirsiniz. "Success" diye bir mesaj alırsanız işleminiz başarılıdır demek. Ancak "Entered Target Mode" diye bir mesaj çıkarsa bu hileyi yapacağınız karakteri seçmelisiniz.

Sonuç - Kod
"Strength"i ayarlar - SetSTR
"Dexterity"yi ayarlar - SetDEX
"Intelligence"ı ayarlar - SetINT
"Wisdom"ı ayarlar - SetWIS
"Constitution"ı ayarlar - SetCON
"Charisma"yı ayarlar - SetCHA
Altın verir - dm_givegold
Görünmezlik - dm_god
İyileştirir - dm_heal
Karakter Level'ını ayarlar - dm_givelevel
Favori atınızı kullanırsınız - dm_mylittlepony
Katil uçan inekler - dm_cowsfromhell
"Experience Point" verir - GiveXP
O anki Level sayınızı arttırır - GetLevel
Karakterin yaşını ayarlar - SetAge
Karakterin ana atak yeteneğini ayarlar - SetAttackBase
Karakterin ırknı ayarlar (insan, elf vs.) - SetAppearance

Teleport için - Oyun sırasında konsolu açın ve hile modunu aktif hale getirin.Daha sonra teleport'u gerçekleştireceğiniz yere farenizi götürün ve sol fare tuşuna basılı tutarak + tuşuna basın.

Bir vuruşta düşmanınızı öldürmek için - Oyun sırasında konsolu açın ve hile modunu aktif hale getirin. Daha sonra farenizi öldüreceğiniz düşmanın üstüne getirin sol fare tuşuna basılı tutarak Y tuşuna basın. Bu hile aynı zamanda kapılarda, kasalarda vs. işlemektedir.

Level'ınızı arttırmanın kolay yolu - Oyun sırasında konsolu açın ve hile modunu aktif hale getirin. Daha sonra sonuna bir değer yazmadan GiveXP yazın. Karakteriniz oyuna en üst level'da devam edecektir.

Maksimum altın için - Oyun sırasında konsolu açın ve hile modunu aktif hale getirin. Daha sonra dm_givegold yazın ancak sonuna bir değer eklemeyin. Böylece oyunda sahip olunabilecek en fazla altın miktarına ulaşırsınız (8 milyon altından fazla).
Neverwinter Nights: Hordes Of The Underdark
İlginizi Çekebilir