Neverwinter: Rise of Tiamat'ta savaş iyice kızışıyor

Merlinin Kazanı 19.11.2014 - 15:20
Cryptic Studios, EjderhaKraliçe’ye karşı epik savaş açtı!
Ücretsiz MMORPG oyunlarda lider yayıncılardan olan Perfect World Entertainment ve AAA kalite oyunlarıyla bilinen Cryptic Studios, Neverwinter: Rise of Tiamat’ın çıkışını duyurdu. Dungeons & Dragons evreninde geçen aksiyon MMORPG Neverwinter’ın bu en yeni modülünü bugünden itibaren oynayabilirsiniz.

Seasons of Dragons’ın zirvesinde, Rise of Tiamat dördüncü Neverwinter modülü Tyranny of Dragons’daki olayların ve Neverwinter Kuşatması müsabakakasının etkinliklerinin devamı niteliğini taşıyor. Bugünden itibaren tüm macerasever oyuncular, Ejderha Tarikatı tarafından yağmalanmış olan yepyeni serüven bölgesi Ejderhalar Kuyusu’na girebilirler. Tiamat’ın Dokuz Cehennem’den dirilip Faerûn’un üzerine bir kabus gibi çökmesiyle birlikte oyuncular artık güçlerini birleştirmek ve Dungeons & Dragons evreninin en ürkütücü canilerine karşı savaşmak zorundalar.

Neverwinter’ın Yapım Yöneticisi Rob Overmeyer, “Ekibimiz Tiamat’ı Neverwinter evrenine getirmekten büyük heyecan duyuyor, çünkü Tiamat Dungeons & Dragons evreninin en efsanevi karakterlerinden biri” diyor. Overmeyer şunları da sözlerine ekliyor: “Tiamat’la ilgili beklentileri karşılayabilmek için, şimdiye kadar oyuna eklenmiş en büyük oyun içi çarpışmalarından birini yarattık. Bu, ekibimizin hem kaliteli bir Dungeons & Dragons deneyimi hem de aynı kalitede bir oyun deneyimi yaratmak amacına hizmetimizdir.”

Neverwinter: Rise of Tiamat ile ayrıca Bela Varlok sınıfına, Varlokların düşmanlarının hayatını kurutmasına ve bunu daha da güçlü saldırılar için kullanmalarına imkan veren yeni Paragon Yolu Ruhbağı geldi. Ayrıca, yüksek seviye oyuncular artık dört farklı teçhizat yuvası (boyun, kemer, ana el ve boş el) için yeni Eser teçhizat parçaları edinebilecekler.

Neverwinter: Rise of Tiamat'ta savaş iyice kızışıyor
Hızlı kesmeyen savaşları ve destansı zindanlarıyla büyük kitleler tarafından sevilen MMORPG aksiyonu Neverwinter’da muazzam Neverwinter şehrini ve şehri çehreleyen kırsal bölgeleri keşfedebilir, ikonlaşmış bu şehrin tarihini öğrenebilir ve düşmanları dize getirmek için amansız bir mücadelenin içine girebilirsiniz. Rise of Tiamat, Wizards of the Coast’un yarattığı Dungeons & Dragons Unutulmuş Diyarlar evreninde geçen Neverwinter’ın beşinci modülü.

Tiamat karşısında ya diz çökün ya da onu ve ürkütücü Ejderha Tarikatı’nı devirin!

-Basın Bülteni

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Neverwinter: Rise of Tiamat'ta savaş iyice kızışıyor
İlginizi Çekebilir