New World altın transferi hakkı bir süreliğine devre dışı bırakıldı

Murathan Özlü 2.11.2021 - 15:52
Oyuncuların bir bugdan yararlanarak altınlarını çoğaltmasını engellemek için New World altın transferi sistemi ikinci bir duyuruya kadar devre dışı bırakıldı.

Amazon, New World oyuncularının oyundaki bir açığı kötüye kullanmalarını engellemek için New World altın transferi hakkını ikinci bir duyuruya kadar devre dışı bıraktı. Daha önce de, Company savaşları öncesinde karşı takım oyuncularını topluca raporlayarak New World oyuncularının birbirilerini banlattıklarını duymuştuk. Amazon, oyundaki altın çoğaltma açığını düzeltene dek her türlü altın transferi devre dışı bırakıldı.

New World altın transferi ikinci bir duyuruya kadar kapalı

Bahse konu olan hata, Amazon'un konuya dair duyurusunda pek detaylı açıklanmıyor ancak sorunun, oyunda haksız kazanca yol açtığı çok açık. Firma, açığın incelenip düzeltilmesinin ardından durdurulan tüm altın/ürün transferlerinin kaldıkları yerden devam ettirileceklerini ve bu olaylara karışmış herkesin "sonuçlarına katlanacağını" belirtiyor.

New World altın transferi

Bazı reddit  kullanıcıları bahse konu olan hatanın New World betasından beri kullanıldığını iddia ederken, bu açığın tamamen yeni bir keşif olduğunu iddia edenler de var.  Bu, New World oyuncularının karşılaştığı ilk kritik hata değil. Geçtiğimiz hafta, oyuncuların chat ekranlarına yansıttıkları eşya linklerinin arasına kötü niyetli kodlar yerleştirip, linke tıklayan oyuncuların oyundan düşmelerine ya da ekranlarını kaplayan görüntü hataları ile karşılaştıklarını duymuştuk.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 10:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.11.2021 18:33
hatched silahı 20 mob kesikten sonra 4 katını vuruyor, buglu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.11.2021 18:27
hatched silahı buglu
Kalan Karakter: 300 Gönder
New World altın transferi hakkı bir süreliğine devre dışı bırakıldı
İlginizi Çekebilir