New World sunucu transferi hakkı oyuna eklendi

Murathan Özlü 20.10.2021 - 17:14
New World sunucu transferi sistemi, 19 Ekim'de yayınlanan güncelleme ile oyuna eklendi. Oyuncular tek seferliğine ücretsiz olarak sunucu değiştirebilecek.

Yaklaşık bir ay önce çıkan New World sunucu transferi özelliğini oyuna nihayet ekledi. İlk günden 600 bin eş zamanlı oyuncuya ulaşan New World, bu ilgiyi kaldıramamış ve oyuncular çok uzun sunucu sıralarında beklemek zorunda kalmıştı. Efsaneye göre oyuna hala giremeyen oyuncular bulunuyor. Amazon, yeni New World güncellemesi ile oyuna sunucu transferi özelliğini ekledi.

New World sunucu transferi bölgeler ile sınırlı

Amazon, sunucu sorunlarının ardından yaptıkları açıklama ile, sunucu transferini ellerinde olsaydı ilk günden ekleyeceklerini ancak oynanış elementlerine son rötüşları yapmanın öncelik olarak seçildiğini belirttiler. New World oyuncuları,  bir seferlik olmak üzere oyun içerisindeki marketten alacakları Token/Jeton ile karakter transferi gerçekleştirebilecekler.

Karakterlerini başka sunucuya geçirmek isteyen oyuncular, bazı şeyleri arkada bırakmak durumunda kalacaklar.  Sunucu transferi sırasında karakterinizin geliştirdiği yetenekleri, parası, evi vb. korunacak ancak satışa koyduğunuz eşyalar, arkadaş listeniz ve o an bulunduğunuz Company ile olan bağınız taşınmayacak. Bu yüzden geçiş yapacak oyuncuların, geçiş yapmadan önce satış/alış için bekleyen herhangi bir eşyalarının kalmaması ve dahil oldukları Company'den ayrılmaları gerektiği belirtiliyor.

New World sunucu transferi

New World oyuncuları, farklı bölgelerdeki sunuculara geçemeyecekler yani sunucu transferi aynı bölge içerisinde gerçekleşecek. Ayrıca, sunucu transferi özelliğini aynı sunucuda birden fazla karaktere sahip olmak için kullanamayacaksınız.  Şimdilik bedava olan New World sunucu transferi tokenının, oyuncuların ihtiyaç duyması halinde ileriki dönemde bir kere daha bedava verilebileceği ifade ediliyor. Ancak sunucu transferi bir noktadan sonra tabi ki ücretli hale gelecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 13:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
New World sunucu transferi hakkı oyuna eklendi
İlginizi Çekebilir