New World sunucu transferi bölgeler arası geçişe izin vermeyecek

Murathan Özlü 10.10.2021 - 15:12
Amazon'un New World sunucu transferi vaadi pek beklenildiği gibi çıkmadı. Oyuncular yalnızca aynı bölgedeki diğer sunuculara geçiş yapabilecek.

Amazon'un merakla beklenen MMO'su New World sunucu transferi oyuna eklendi ancak pek oyuncuların beklediği gibi bir şekilde gelmedi. Amazon, 28 Eylül tarihinde New World Twitter hesabından yapılan açıklamada bölgeler arasında geçiş yapılabileceğini ifade etmişti. Ayrıca New World dolu sunucularda karakter yaratma özelliğini de ikinci bir habere kadar devre dışı bırakmıştı.

New World sunucu transferi yalnızca aynı bölge içerisinde yapılabilecek

New World oyuncuları, oyun içerisindeki mağazadan bir seferliğine bedava verilecek bir eşya ile karakterlerinin başka bir sunucuya geçirebilecek. Ancak sunucu geçişi sırasında uyulması gereken kurallar var, bunlar geçilecek olan sunucu/dünyanın dolu olmaması,  bakımda olmaması ve geçiş yapacak oyuncu ile aynı bölge içerisinde yer alması.

New World sunucu transferi

Oyuncular, firmanın daha önce "karakterlerinizi bölgeler arası geçirebileceksiniz" sözünden döndüğünü ifade ediyorlar.  Bu yüzden bahsi geçen tweetin -28 Eylül tarihinde atılmış-  altı şu an kızgın oyuncular ile dolu. 

Sunucu transferi sırasında karakterinizin geliştirdiği yetenekleri, parası, evi vb. korunacak ancak satışa koyduğunuz eşyalar, arkadaş listeniz ve o an bulunduğunuz Company ile olan bağınız taşınmayacak. Bu yüzden geçiş yapacak oyuncuların, geçiş yapmadan önce satış/alış için bekleyen herhangi bir eşyalarının kalmaması ve dahil oldukları Company'den ayrılmaları gerektiği belirtiliyor.

Konuya dair detaylı bilgiyi New World sunucu transferi güncellemesi sayfasından okuyabilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.10.2021 16:07
server hadisesi cidden sorun ama o kadar çok server açıldı ki bence sorunu çözdüler. Yeni açacak kişiler dolu serverlardan açmasın bir zahmet... High olan yerden açmak isterlerse de yine en dolu olan serverlara değil high olup giriş yapılacak makul yerleri seçsinler.
MK Okuru
MK Okuru 11.10.2021 21:32
Arkadaşım birlikte oynamak isteyen insanlar var ve bir sürü madur insan var bu konuda gayet saçma Server seçilmemesi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.10.2021 00:41
Ne oldu Amazon'un müşteri her zaman haklıdır düsturu burda geçmiyor galiba ??
MK Okuru
MK Okuru 11.10.2021 09:52
profesyonel yardım alacak noktaya gelmiş huzursuzluğun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
New World sunucu transferi bölgeler arası geçişe izin vermeyecek
İlginizi Çekebilir