NEXON Avrupa Lost Saga’yı sunar!

Merlinin Kazanı 16.12.2013 - 14:48
Yeni online multiplayer dövüş oyunu Lost Saga, Türk oyuncular için hazırlanıyor
NEXON Avrupa’dan aksiyon oyunu sevenlere hızlı tempolu, oynanabilirliği yüksek ve eğlence dolu bir aksiyon-dövüş oyunu: Lost Saga. 100’den fazla sevimli ve fantastik karakter, 20 oyun haritası ve çeşitli oyun modlarıyla oyuncuları daha önce hiç görmedikleri derinlikte bir Free To Play oyun deneyimi bekliyor.

I.O. Entertainment tarafından geliştirilen ve WeMade Entertainment tarafından lisanslandırılan Lost Saga, Robin Hood’dan ninja savaşçılara kadar fantezi, bilim-kurgu ve popüler kültür gibi birçok farklı temaya sahip zengin bir karakter çeşitliliği sunuyor. Üstelik bu karakterlerle aynı anda 16 kişiye kadar online savaş partileri düzenlenebiliyor.


Lost Saga’daki tüm kahramanlar özelleştirilebiliyor. Böylece oyuncular oyun içinde ek para harcamadan keşfedebilecekleri şehir, doğa ve mistik temalı atmosferlerde arkadaşlarıyla kapışırken kendilerine özel bir deneyim yaşayabiliyorlar.

NEXON Avrupa Oyun Yayını Bölümü Direktörü Kenny Chang konuyla ilgili: “Geniş ve çeşitli oyun yelpazemize bu prestijli yapımı katmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Lost Saga öğrenmesi kolay ama uzmanlaşması zor bir oyun. Birbirinden farklı, iyi dengelenmiş ofansif ve defansif 100 karakter ile oyunculara her defasında hızlı tempolu ve eğlence dolu bir oyun deneyimi sunan ve NEXON Avrupa ailesinin en yeni üyesi olan Lost Saga’yı oyuncularımızın da beğeneceğine inanıyorum.” dedi.

NEXON Avrupa Lost Saga’yı sunar!
Lost Saga’daki savaşlar birçok farklı boyutta ve türde gerçekleşiyor. Taç Kontrol modunda kahramanlar, takımlarının tacını rakip takımdan korumaya çalışırken Mahkum modunda rakip takımın oyuncularını savaş alanında rehin alabiliyorlar. Güç Taşı modu, oyuncuları güç taşlarını güvende tutarak yeteneklerini korumaya davet ediyor. Patron Baskını modu ise, rakiplerinin yok etmek zorunda olduğu, patron olarak seçilen bir kahramana üstün avantajlar sağlıyor.

Lost Saga’da zırhlar ve silahların tümü özel yeteneklerle ilişkili ve savaşta sağ kalan oyuncular rakiplerinin zırh ve silahlarının yanı sıra yeteneklerini de ele geçirebiliyorlar. Yenilikçi bir karakter değiştirme sistemi sayesinde oyuncular savaş esnasında taktik değişikliği veya devasa kombine saldırılar için kahramanları arasında geçiş yapabiliyorlar. Binlerce yetenek kombinasyonu ve çeşidi ile Lost Saga, oyuncuları sürekli heyecanlandırırken çekici oyun tasarımı ve sezgisel kontrolleri ile tempoyu daima yüksek tutuyor.

NEXON Avrupa’nın 2014’ün başlarında kapalı beta testine hazırladığı Lost Saga, İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, Lehçe ve Türkçe dillerinde oynanabilecek.

- Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
NEXON Avrupa Lost Saga’yı sunar!
İlginizi Çekebilir