Nexon nelerin peşinde?

Ceyda Doğan 27.04.2014 - 02:20
İşte yeni sürpriz
Geçtiğimiz haftalarda Lost Saga ile ismini tekrar dillere dolayan Nexon, farklı bir haberle karşımızda. Nexon Europe heyecanla beklenen futbol menajerliği simülatörü United Eleven ile ilgili yeni beta web sitesini duyurdu. 15 Mayıs'ta başlayan sezon öncesi, yeni etkinlik bilgilerini de verecek.

NHN Blackpick Corporation tarafından geliştirilen United Eleven, tarayıcı-bazlı, mobil uyumlu bir oyun.  Oyunda FIFPro’ya kayıtlı oyuncuların gerçek isimleri, yüzleri ve Bundesliga kulüplerinin lisansı şimdiye kadar görülen en geliştirilmiş rekabet motoru ile bir araya getiriliyor. Bu platformda futbolcu almak, eğitmek ve oyuncu değiştirmek gibi futbol menajerliğinin tüm yönleri deneyimlenebiliyor. Belli oyuncular birbiriyle eşleştirilirken, bir dizi istatistik ve kilit unsur temel alınıyor. Bunlar bir takım oluştururken ve kullanılacak stratejileri belirlerken her daim yapılması gereken en önemli şeyler arasında yer alıyor.

United Eleven 8 dilde hizmete sunuluyor: İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, Lehçe, İspanyolca, Portekizce ve Türkçe.

Nexon nelerin peşinde?
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nexon nelerin peşinde?
İlginizi Çekebilir