Nexus'un yeni üyesi Garrosh için oynanış videosu yayınlandı

Hakan Hervenik 27.07.2017 - 10:13
Horde'un eski lideri Garrosh, rakiplerini ezmeye geliyor.
World of Warcraft'ın ikonik karakterlerinden Garrosh Hellscream, Blizzard'ın sevilen MOBA oyunu Heroes of the Storm'a geliyor. Bugün yayınlanan videoda Garrosh Hellscream'in oyun içi yetenekleri ve oynanışı ile ilgili bilgiler veriliyor. Oyunda Solo Tank olacak olan Garrosh, canı azaldıkça artan zırhı ve kendi canını arttırma özelliği ile rakip oyuncuları zorlayacak gibi.

Nexus'un yeni üyesi Garrosh için oynanış videosu yayınlandı
Warsong klanının eski lideri efsanevi savaşçı Grom Hellscream'in oğlu olan Garrosh, Horde'a ve savaşa olan düşkünlüğü ile bilinir. Orcların gezegeni olan Dreanor'dan, Thrall tarafından Azeroth'a çağırılan Garrosh, kısa zamanda orduda yükselir ve Northrend'e Lich King'e karşı orduları yönetir. Daha sonra yaşanan Cataclysm olaylarında Thrall tarafından Warchief yapılan Garrosh, Alliance'a olan nefretiyle bilinir. Karşısına kim çıkarsa çıksın Alliance ile savaşa girmek isteyen Garrosh, Pandaria döneminde Sha of Pride'ı serbest bırakarak binlerce kişinin ölümüne sebep olmuştur.

Kendine sadık kalan Orclardan oluşan True Horde ile birlikte Alliance ve Horde'a zor zamanlar geçirtir. Siege of Orgrimmar'da yenilen Garrosh, suçları yüzünden Pandaria'ya götürülür. Burada, Kairozdormu tarafından hapisten kaçırılır ve paralel evrenin Dreanor'una gönderilir. Babası Grom'u ölümden kurtarıp tarihi değiştiren Garrosh babasının yeni Iron Horde'u ile Azeroth'u işgal etmeye çalışır. Warlords of Dreanor döneminde Thrall tarafından mak'gora da öldürülen Garrosh, kalbimizde her zaman gerçek Warchief olarak kalacaktır.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 13:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.07.2017 12:34
LoL'ü tahtından indirebilecek kapasiteye sahip bir hikaye ve karakter çeşitliliği var.Evren gerçekten harika.Ama şu grafiklerle olmaz.Al bu evreni LoL e monte edip adını değiştir anında tahtından indirir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2017 18:07
blizzardın eksik olduğu tek konu grafik herhalde yahu 2017 deyiz mobil grafiklerle oyun yapıyor adamlar,bir yere kadar kandırırlar milleti
MK Okuru
MK Okuru 28.07.2017 10:55
Grafikleri lol ve dotaya göre daha iyi, moba sonuçta yeni nesil grafik beklemek saçma olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.07.2017 07:36
Illuminati confirmed
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2017 23:37
Gördüğüm en sıkıcı, orijinallikten en uzak Skillset olabilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nexus'un yeni üyesi Garrosh için oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir