Nfinity Games, hayatı futbol olanlara sesleniyor!

Ceyda Doğan 10.06.2014 - 16:34
Futbol bir takım oyunudur dostum!
Oyunseverlerin kaçı futbol oyunlarından zevk alıyor bilemiyoruz ancak sayısının bir hayli fazla olduğunu biliyoruz. Özellikle FIFA veya PES gibi oyunları bir kenara bırakıp, farklı tatlar peşinden koşmak isteyenlere yeni bir oyunun duyurusunu yapalım; Freestyle Futbol.

2010 yılında Türkiye pazarına Point Blank ile giriş yapan başarılı oyun yayımcısı Nfinity Games, ikinci projesi Heroes of Newerth oyunundan sonra şimdi de yepyeni çevrimiçi futbol oyunu Freestyle Futbol ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca oyunun seslendirmesi Tsubasa Ekibi ve Ersin Düzen'den.

Nfinity Games, hayatı futbol olanlara sesleniyor!
Yepyeni online futbol oyunu Freestyle Futbol, Haziran ayı içerisinde “Açık Beta Öncesi” ile servise başlıyor. Oynaması ücretsiz olacak olan bu oyun; Tamamen Türkçe olarak yayımlanacak. %100 Türkçe destek verecek futbol oyununun anlatıcı seslendirmesini; ünlü futbol yorumcusu, genç ve dinamik futbol adamı Ersin Düzen yaptı. Seslendirme çalışmalarında Ersin Düzen’e, ülkemizde “Tsubasa” adıyla bilinen ünlü futbol çizgi filmininde seslendirmesini yapan 10 kişilik profesyonel seslendirici kadrosu da eşlik edince ortaya eşsiz bir sonuç çıktı.

Freestyle Futbol oyunu, 3’e 3 ve 4’e 4 olmak üzere karşılıklı takım oluşturarak oynanılıyor. Diğer oyunlardan bir farkı da çim sahada ve kapalı sahada (futsal) oynanmasına karşılık; takımlarda 3 veya 4 oyuncunun oynayabilmesi. 

Freestyle Futbol oyununda kişiselleştirmede kesinlikle sınır yok. İster erkek ister kadın karakterler yaratıp, bu karakterlerin dış görünümlerini, giydikleri kıyafetlerri, krampon, forma vb. özelliklerini kişiselleştirebileceksiniz. Tabi ki kişiselleştirme bununlada bitmiyor. Biribirinen eğlenceli gol sevinçleri, Ronaldovari bilek hareketleri ve futbolcu geliştirilebilen yetenek özellikleri ile oynamaya doyulmayan, online bir futbol oyunu artık bir hayal olmaktan çıkıyor. Rekabeti seven oyuncular da tabi ki unutulmamış. Oyundaki seviye ve istatistik sistemiyle birlikte, yaratılan her futbolcu için ayrı ayrı, asist, gol, kazandığı / kaybettiği maç sayısı gibi bir çok detayıda takip edilebiliyor.

25 Haziran’da süpriz etkinliklerle Açık Beta Öncesi süreci ile servise başlayacak Freestyle Futbol ile ilgili detaylar önümüzdeki günlerde paylaşılacak.

Nfinity Games, hayatı futbol olanlara sesleniyor!
Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 16:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nfinity Games, hayatı futbol olanlara sesleniyor!
İlginizi Çekebilir