Need For Speed: Payback'e online serbest dolaşım modu geliyor

Ersin Kılıç 2.01.2018 - 10:05
Yapım ekibi yeni yıl hediyesini duyurdu

Need for Speed: Payback çıktığında tartışmaları da beraberinde getiren oyunlardan birisi olmuştu. Aldığı acımasız yorumların yanı sıra baz oyuncular tarafından ise oldukça beğenilen oyunun malesef bariz bazı eksikleri de bulunmaktaydı. işte bu eksiklerden bir tanesinin çok yakında giderileceği yapım ekibi tarafından resmi olarak açıklandı.

Need for Speed: Payback'e online dolaşma geliyor

Oyunda online olarak serbest dolaşma moduna malesef yer verilmemişti ama gelen geri dönüşleri dikkate alan yapım ekibi anlaşılan bu özelliği getirmeye hazırlanıyor. Oyunun resmi Twitter adresinden bir açıklama yapan Ghost Games, herkesin yeni yılını kutladıkları gibi 2018'de oyunun online moduna serbest dolaşım imkanının geleceğini de belirtmiş.

Oyun çıktığında hikaye ve modifiye gibi sistemlerin dışında bu özelliği de oldukça eleştirilmişti. Daha sonra oyuna grafiksel olarak yapılan güncellemeler dışında Sprint Runs gibi modları da ekleyen Ghost Games anlaşılan oyuna desteğini bir süre daha devam ettirecek gibi duruyor, en azından eksikleri gidermeye çalışıyorlar gibi. Peki yapılan bu güncellemeler ve iyileştirmeler, oyuna geri dönüşü sağlar mı? Siz ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.01.2018 13:30
Most Wanted ve Carbon zirveydi, gerisi tek kelimeyle çöptür. En son Undercover oynamıştım ağız tadıyla, senelerdir yüzüne bakmıyorum serinin.
MK Okuru
MK Okuru 3.01.2018 22:44
ağzına sağlık tam ben yazıcaktım senin yorumu gördüm
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.01.2018 13:47
10 saat originstrn oynadım bana yetti modifiye oyunu rezil eden en önemli etmen düzeltsinler fiyatı da düşsün alırız elbet
Kalan Karakter: 300 Gönder
NFS: Payback için beklenen özellik geliyor
İlginizi Çekebilir