Ni no Kuni 2'den yeni videolar geldi

Ersin Kılıç 20.11.2017 - 10:22
Oyun için 3 yeni video yayınlandı

Ni No Kuni 2 için 3 yeni video yayınlandı. Yıllar geçtikçe kan kaybetmeye devam eden JRPG türü son yıllarda sadece birkaç tane başarılı örnek ile karşımıza çıktı. işte bu oyunlardan birisi de şüphesiz Ni no Kuni 2 olmuştu. İki dünya arasında gidip geldiğimiz oyun tam anlamıyla masal gibi bir maceraya dönüşüyordu. İşte deneyimli JRPG firması Level 5'ın geliştirdiği Ni No Kuni II: The Revenant Kingdom, tam da ilk oyunun izinden ilerliyor.

Ni no Kuni 2 yine masal gibi bir atmosfere

Tamamen yeni bir karakter üzerine odaklanacak olan yapımda yine Hayao Miyazaki etkilerini görmeye devam edeceğiz. Tabi dünya haritası ve kendine has grafik tarzı ile oyunun yine çok hoş gözüktüğünü de söylemem gerekiyor. Oyunun yayınlanan yeni videolarına baktığımızda ise farklı noktalara odaklandığını görüyoruz.

Videoların ilk ikisinde boss mücadelelerine yer verilmiş. Longfang ve Thogg mücadeleleri dışında ayrıca az önce de söylediğim dünya haritasının da gözüktüğü ayrı bir videonun daha olduğunu görüyoruz. henüz çıkış tarihi belli olmayan, PC ve PS4 için çıkacak yapımın bu videolarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lord Grim
Lord Grim 20.11.2017 17:08
Bu yazıyı hazırlayan kişinin JRPG oyun türü ile uzaktan yakından alakası yok hangi akla hizmet sen bu yorumu yazıyorsun ya ''Yıllar geçtikçe kan kaybetmeye devam eden JRPG türü '' zaten site işine gelen yorumu yayınlıyor işine gelmeyen yorumlara izin vermiyor acemi habercilik başka birşey değil

------------------------------------------------

JRPG oyunlarının PS2 dönemi kadar sık ve iyi çıktığını mı düşünüyorsunuz şu anda? Yoksa yaşınız tutmuyor mu PS1 ve PS2 dönemine?

Ersin
LeliAna5
LeliAna5 21.11.2017 22:05
Ersin saçmalamışsın. 1. si oyunun çıkış tarihi belli 19 ocak 2018. 2. si 3ds de vitada bir sürü güzel jrpg var. Ys 8, fire emblem, smt gibi. 3.sü ------ ile kesilen kısım da ne var merak ettim? 4. si karşınızdaki kişnin kim olduğu bilmeden yaş edebiyatına girmen çok ergence olmuş.
Lord Grim
Lord Grim 21.11.2017 21:00
Çıkan oyunlar gayet güzel ve sayıca hiç de sizin yerin dibine soktuğunuz kadar az değil o sizin oyun zevkinize kalmış oyunun steamda çıkış tarihi belli özensiz bir şekilde yazı hazırlıyorsunuz kabul etmek isteseniz de istemeseniz de bunu
MK Okuru
MK Okuru 21.11.2017 12:24
yanlışı anlayamadım.kan kaybeden kısmı ise kafana takılan,o kısım doğru.eskisi kadar talep edilen oynananan,köklerine sadık tür değil.hatta PS1 ve PS2 zamanında oynayanların çoğu bile J -RPG oynamıyor yada ayda yılda bir tane oynuyor oda bitiyor bitmiyor arası kalıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lord Grim
Lord Grim 21.11.2017 21:15
Yıllar geçtikçe kan kaybetmeye devam eden JRPG türü son yıllarda sadece birkaç tane başarılı örnek ile karşımıza çıktı.Ersin sen bu yorumu yazıyorsan sana diycek bir söz bulamıyorum gelmiş birde yaş muhabbeti yapıyor bana cod oyununa 60 puan veren bir siteden akla mantığa uygun oyunun çıkış tarihi belli olan bir oyuna belli değil diyen bir yazardan ve hala düzeltmemiş bunu ne beklerim ki daha anca bu kadar boş bir yorum yazabilir
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lord Grim
Lord Grim 21.11.2017 21:05
http://store.steampowered.com/app/589360/Ni_no_Kuni_II_Revenant_Kingdom/ oyunun çıkış tarihi eşşek kadar yazı ile yazıyor özensiz yazı yazıyorsun bir değil 2 değil kaf defa dek geldim buna yaptığın hatayı bastırma tekrar söylüyorum yorumların tamamını yayınlamıyorsunuz işinize gelen yorumları sadece buraya yayınlıyorsunuz cevap verdiğin yorumun bile yarısını kesmişsin gelmiş bana yaş muhabbeti yapıyor birde veled yok senin karşında
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ni no Kuni 2'den yeni videolar geldi
İlginizi Çekebilir