Ni No Kuni II: Revenant Kingdom için yeni bir video daha yayınlandı

Furkan Güler 25.12.2017 - 13:47
Oyun bomba gibi geliyor.

Ni No Kuni ile birlikte oyuncuları güzel bir maceraya götüren Level - 5 stüdyosu ve Bandai Namco, ikinci oyun için yeni bir video daha yayınlandı. Anime dünyasının en ünlü stüdyosu olan Studio Ghibli ile birlikte ortak çalışan geliştiriciler, bu sefer ilk oyunun eksiklerini kapatacağa benziyor. Yayınlanan videoda, oyun içerisinde krallıkların kurulum aşamasına yakından bakıyoruz. Daha önceden verilen bilgilerde ana karakterimiz olan Evan'ın, kendi takipçilerini topladığı bölgelerde bulunabileceği belirtilmişti. Bu videoda bunun ne anlama geldiğini daha iyi öğrenmiş olduk. Bandai Namco önderliğinde geliştirilen oyunun ikinci halkasında yeni dövüş sistemi ile karşılaşacağız. Tamamen yeni karakterler üzerine odaklanacak olan Ni No Kuni II: Revenant Kingdom bu sefer ünlü çizer Hayao Miyazaki'nin etkilerini daha fazla göreceğimiz belirtiliyor.

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom yeni bir video daha paylaşıldı

Geride bıraktığımız dönemlerde iki kez ertelenen oyun, 23 Mart 2018 tarihinde karşımıza çıkacak. Kendine has çizimleri ve grafik tarzı ile diğer oyunlardan daha farklı bir konumda duran Ni No Kuni II: Revenant Kingdom, PlayStation 4 platformu ile birlikte PC platformu için de çıkacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 11:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
curse
curse 25.12.2017 14:47
oyun bomba gibi,fiyatıda bomba gibi yanlız.mecbur indirime girmesini beklerim.muhtemelen yaz sonu yada sonbahar ortasına doğru oynarım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ni No Kuni II: Revenant Kingdom için yeni bir video daha yayınlandı
İlginizi Çekebilir