Ni No Kuni II: Revenant Kingdom için yeni bir video yayınlandı

Furkan Güler 10.03.2018 - 02:54
Oyunun yeni videosu hikayeye dair ipuçları veriyor

Geride kalan diğer RYO oyunlarından farklı olarak olarak oyuncuları masalsı bir maceraya götüren Ni No Kuni serisinin yeni oyunu olan Ni No Kuni II: Revenant Kingdom için başka bir video daha paylaşıldı. The Boy King adını alan yeni videoda ana karakterimizin kral olmasını görüyoruz. Omuzlarına büyük bir sorumluluk alan Evan, hikayeye bağlı olarak kardaşları ile birlikte başından geçen olaylardan hatasız bir şekilde sıyrılmak zorundadır.

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom'a ait yeni video yayınlandı

Tüm bunların yanında oyunun  geliştirici ekibi daha öncesinde Ni No Kuni II: Revenant Kingdom'da farklı dövüş dinamiklerini kullanacaklarını belirtmişlerdi. Ancak bu mekaniklerin tam olarak neye benzeyeceğini ve oyunun ilerleyen dakikalarda nasıl şekilleneceğini şu anda bilmiyoruz. Tecrübeli çizim sanatçısı Hayao Miyazaki'nin de yapım ekibinde bulunduğu oyunun çıkacağı gün, heyecan içerisinde bekleniyor. 23 Mart tarihinde oyuncuların karşısına çıkacak olan oyun, PlayStation 4 platformunun yanında PC platformu için de çıkacak.

Son yıllarda örneklerini az gördüğümüz JRPG türü, bakalım Ni No Kuni II: Revenant Kingdom ile birlikte 2018 yılında nasıl şekillenecek?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 05:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.03.2018 11:24
ilk oyun nintendo ds için ingilizceye çeviriliyor bu proje yakında sonuçlanacak ilk oyunu oynayamayanlar için güzel
Kalan Karakter: 300 Gönder
curse
curse 10.03.2018 03:12
Red dead gelene kadar arada beklediğim tek yapım.o da çok pahalı.hem kutulu,hem dijital fiyatları uçuyor resmen
:(
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ni No Kuni II: Revenant Kingdom için yeni bir video yayınlandı
İlginizi Çekebilir