Ni No Kuni II: Revenant Kingdom için yeni kombat videosu yayınlandı

Furkan Güler 21.12.2017 - 13:45
Oyunun dövüş dinamikleri az da olsa değişiyor.

Ni No Kuni ile birlikte oyuncuları masalsı bir maceraya çıkartan Level - 5 stüdyosu, ikinci oyun için yeni bir oynanış videosu yayınladı. Ni No Kuni için anime dünyasının önde gelen stüdyolarından olan Studio Ghibli ile birlikte çalışan ekip, yayınlanan videolara baktığımızda yine oldukça güzel bir oyun ile karşımıza çıkacağa benziyor. Bandai Namco önderliğinde geliştirilen oyunun ikinci halkasında yeni kombat dinamikleri ile karşılaşacağız. Tamamen yeni bir karakter üzerine odaklanacak olan Ni No Kuni II: Revenant Kingdom'da yine Hayao Miyazaki etkilerini bu sefer daha fazla göreceğiz.

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom için yeni bir video daha yayınlandı

İki kez ertelenen oyun, 23 Mart 2018 tarihinde karşımıza çıkacak. Ertelenme sebebi olarak oyunun uzayan geliştirme sürecini gösteren yapımcılar, oyuncuları memnun etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Kendine has çizimleri ve grafik tarzı ile diğer oyunlardan daha farklı bir köşede duran Ni No Kuni II: Revenant Kingdom, PlayStation 4 platformunun yanında PC platformu için de çıkacak.

Son yıllardan pek fazla örneklerini göremediğimiz JRPG türü, bakalım Ni No Kuni II: Revenant Kingdom ile birlikte 2018 yılında nasıl şekillenecek?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 19:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.12.2017 16:36
Oyuna çıplaklık gibi gereksiz saçma düşünceler eklemeseler oyun çok iyi duruyor.Sanki bir çizgi filmi kontrol ediyormuş gibi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ni No Kuni II: Revenant Kingdom için yeni oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir