Nickelodeon All Star Brawl'dan oynanış videosu geldi

Eren Eroğlu 9.09.2021 - 15:44
Nickelodeon'un geniş evreninde geçen, Super Smash Bros benzeri bir oyun olan Nickelodeon All Star Brawl'dan oynanış videosu geldi.

Oyunun geliştirici ekibi Ludosity ve yayıncı taraf olan GameMill Entertainment, Nickelodeon All Star Brawl için bir oynanış videosu yayımladı. Videoda, Ludosity ekibinin karakter tasarımcısı ve programcısı olan Taddeus Crews, yaklaşmakta olan dövüş oyunlarını tanıtmak için Sünger Bob ve Patrick'i gösteriyor.

Nickelodeon All Star Brawl'dan oynanış videosu geldi

2021'in Temmuz ayında duyurulmuş olan yapım, adeta bir Super Smash Bros oyunu gibi; fakat Nickelodeon karakteri ile birlikte. Nickelodeon'un geniş evreninden güçlü bir kahraman kadrosuyla karşımıza çıkan yapım; Sünger Bob Kare Pantolon, Ninja Kaplumbağalar, Lincoln Loud, Danny Phantom, Patrick ve benzeri çizgi filmlerdeki yıldız karakterler ile yüzleşeceğimiz bir dövüş oyunu. Karakterlerin kişiliklerinden ilham alan ve her bir karakterin kendisine özel hamle setleri de dahil; saldırı stillerine de sahip oldukları yapım, her karakterde kendine özgün bir oynanış stili vaat ediyor.

Nickelodeon All Star Brawl'dan oynanış videosu geldi

Oynanabilir karakterler arasında: Sünger Bob'tan Patrick, Sandy, Sünger Bob gibi isimler yer alırken, Ninja Kaplumbağalar - Michelangelo ve Leonardo, Aaahh!!! Real Monsters'tan Oblina, Invader Zim ve daha fazlasının yer aldığı belirtiliyor. Ayrıca oyun, Nickelodeon hayranlarının yakından tanıdığı ve çok sevdiği bazı çizgi filmler olan; Sünger Bob Kare Pantolon'dan Deniz Anası Tarlası ve Ninja Kaplumbağalar'dan Teknodrom gibi 20 adet çizgi film temalı seviye barındırıyor. İster tek başınıza, isterseniz de arkadaşlarınız ile birlikte çok oyunculu bir şekilde dövüşebileceğiniz Nickelodeon All Star Brawl'ın oynanış videosuna, aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 22:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nickelodeon All Star Brawl'dan oynanış videosu geldi
İlginizi Çekebilir