Nicolas Cage, Dead by Daylight'a katıldı

Basın Bülteni 6.07.2023 - 12:49
Dead by Daylight, Nicolas Cage'i oyunculukla ilgili güçlere sahip oynanabilir bir Survivor olarak ekliyor.

Nicolas Cage (Renfield, Pig) artık Behavior Interactive'in Survivors ile Killers'ı karşı karşıya getirdiği saygıdeğer çok oyunculu hayatta kalma korku oyunu Dead by Daylight'ta oynanabilir bir karakter. Oyunun Sis olarak bilinen terör dünyasına oyunculuk gücünü getiriyor.

Bugünden itibaren hem oyun hayranları hem de film meraklıları ikonik aktör Nicolas Cage'i yalnızca Steam'de mevcut olan Açık Test Yapısında Dead by Daylight'ta hayatı için savaşan kaderinde bir Survivor olarak canlandırabilir. Bu, bir tanınmış figürün oyuna katıldığı ve kendisinin kurgulanmış bir versiyonunu oynadığı ilk kez işaret ediyor.

Varlığın Kafesindeki Bir Tiyatrocu: Nicolas Cage

Sayısız ödülün ve dünya çapında yüzden fazla filmin çekilmesinin ardından, Nicolas Cage her şeyi görmüş ve başarmıştı - ya da öyle sanıyordu. Sette bir ömür boyu unutulmayacak rolü çekerken, performansı akıl almaz bir güce sahip kötü niyetli bir varlık olan Varlık'ı çağırdı. Oyuncu kısa süre sonra kendisini, en sert film eleştirmeninden bile daha ölümcül olan bir dizi korkunç katilden sağ kalmaya zorlanan uhrevi Sis'in kadrosunda buldu.

Oyuncular yeni oynanışa kapı açan üç yepyeni karakter avantajının tadını çıkarabilirler:

  • Dramaturji ile oyuncular, yoğunluğun arttığı anlarda içgüdülerinin kontrolü ele almasına izin verecek. Sonucu tahmin edemeyebilirler ama onu bu kadar heyecan verici yapan da bu, değil mi? 
  • Her oyuncunun bir Sahne Ortağına ihtiyacı vardır. Bu Avantajı kullanırken, Katile bakmak oyunculara süreçleri hakkında daha derin bir içgörü sunarak bir sonraki hamlelerini daha iyi tahmin etmelerini sağlar.  
  • Son olarak - üçüncü perdedeki bir Olay örgüsü, hem filme hem de Deneme'ye gerçekten yeni bir soluk getirebilir. Oyuncular, rakipsiz oyunculuk yeteneklerini, karakterlerin her zamankinden daha derine inmek için kullanacaklar ve ödüllendirici olduğu kadar riskli de cesur bir karar verecekler.

Varlığın Kafesindeki Bir Tiyatrocu: Nicolas Cage

Behavior Interactive Başkanı Mathieu Côté, "Dead by Daylight ile Nicolas Cage'in oyun dünyasına ilk kez katılmasından heyecan duyduğumuzu söylemek yetersiz kalır. Bay Cage, tüm seslendirmelerini kaydetti ve her adımında dahil oldu; zanaatına ve profesyonelliğine olan bağlılığı eşsizdir. Ona ve oyuncularımıza sahip olduğumuz için kendimizi çok ayrıcalıklı hissediyoruz : Bir ziyafet içindesiniz” dedi.

Nicolas Cage, yalnızca Steam'de Açık Test Build Now'da oynanabilir. The Dead by Daylight: Nicolas Cage Chapter, 25 Temmuz 2023 saat 12:00'de (EDT) ve özel Dead by Daylight: Nicolas Cage Chapter Pack ile aynı anda Steam, PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X|S, Epic Games Store, Windows Store ve Nintendo Switch üzerinden satın alınabilecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 14:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nicolas Cage, Dead by Daylight'a katıldı
İlginizi Çekebilir