Nier: Automata dünya çapında 3 milyondan fazla kopya sattı

Hürkan Çalışkan 7.06.2018 - 17:07
Oyun satış rakamlarında başarılı görünüyor.

Platinium Games tarafından geliştirilen ve yayıncı Square Enix tarafından 2017 yılında piyasaya sürülen Nier: Automata dünya çapında dijital ve fiziksel olarak 3 milyondan fazla kopya satmayı başardı.

Nier: Automata oyunu büyük başarı elde etti

Nier: Automata’nın resmi twitter hesabından yapılan açıklamaya göre oyun dijital ve fiziksel olarak toplamda 3 milyondan fazla satış elde etmeyi başardı. Nier: Automata 2B, 9S ve A2 androidlerinin hikayesini açık dünya oynanış tarzı ile ele alıyor. Oyunun PC platformuna ilk çıktığından beri bariz teknik sorunları vardı. Geliştirici Platinium bu hataları düzelteceğini söylemesine rağmen oyunun PC versiyonu, Mart 2017 sürümünden beri tek bir güncelleme bile almadı.

Fakat resmi şekilde desteklenmeyen bağımsız mod yapımcıları oyunu düzeltebilmek için uğraşmaya başlamış ve büyük ölçüde de düzeltmeyi başarmıştı. Nier: Automata tüm hata ve sorunlara rağmen oyuncular tarafından oldukça sevildi ve oyun için şuan Steam platformu üzerinde Çok Olumlu yorumları bulunuyor. Ayrıca oyun tüm bu durumların ardından ise an itibariyle 3 milyon satış barajını aşmayı başardı.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2018 17:35
sırf şu anime manyaklarının eseri bu tarz oyunlar,ulan oyunda içerik yok,bir açık dünyası var bomboş.Gowla falan karşılaştırıyorsun,hadi en beğenmediğim ac oyunu originsin bile open worldu 10 kat daha iyi,bu oyunun 3 milyon sattığı dünyada bütün oyuncular loot boxu hakediyor
MK Okuru
MK Okuru 22.11.2018 02:22
Oyunun hikayesi güzel.
Hack n Slash severler için muazzam.
Bosslar, savaşlar güzel.
Karakterler iyi.
Grafikler bence güzel.

Anime sevmediğiniz için bu tür oyunları oynamadan boş yorumlar yapıp kaçıyorsunuz. Hiçbir vasfı olmayan boş oyuncu demek isterdim ama maalesef, sana oyuncu demek bize hakaret.
ugurlsm
ugurlsm 8.06.2018 12:36
Oyunda mükemmel bir senaryo var.
Başka bir şeye gerek yok.
MK Okuru
MK Okuru 8.06.2018 11:46
Felsefi yönden ağır basan bir oyun anlamazsın yaptığın yorumdanda belli zaten. O yüzden bir bok bilmeden oyunu boşuna yargılamaya çalışma 3 milyon satmış 3 milyon kişi senin göremediğini görmüş belliki.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nier: Automata dünya çapında ne kadar satış rakamına ulaştı?
İlginizi Çekebilir