Night of the Living Dead animasyon uyarlaması geliyor

Murathan Özlü 4.07.2021 - 21:59
En kült korku filmlerinden biri olan Night of the Living Dead bu yıl içerisinde animasyon uyarlaması ile tekrar karşımıza çıkabilir.

Sinema tarihinin kült korku filmlerinden Night Of The Living Dead, bu sonbaharda yenilenmiş haliyle izleyicinin karşısına çıkabilir. IGN’nin haberine göre Warner Bros, Night of The Animated Dead’i bu sonbaharda DVD, Blu-Ray ve Dijital olarak yayınlamayı planlıyor.

Night of the Living Dead animasyon uyarlaması geliyor

Night Of The Animated Dead’in seslendirme kadrosu, Romero’nun orijinal yapımından pek çok oyuncuyu barındıracak. Bu isimlerin arasında Josh Dushamel (Harry Cooper), Dule Hill (Ben), Katharina Isabelle (Barbara) ve Nancy Travis (Helen Cooper) yer alıyor.

Night of the Living Dead animasyon uyarlaması geliyor

Orijinal Night of The Living Dead filmi, zombi kıyametinin başlangıcında bir çiftlik evine sığınan sığınmacı ekibinin yaşadıklarını konu alıyordu. Sığınaklarının tepelerine çökmesinin ardından, tansiyon katlanıyordu.

“ Zombi” kelimesi Night Of The Living Dead boyunca hiç kullanılmamasına rağmen Romero’nun eseri, korku filmlerinde ölülerin nasıl kullanılabileceğini gösteren bir mihenk taşı olarak kabul ediliyor. Romero ilk filmin ardından 5 kez daha yönetmen koltuğuna oturmuştu. Devam filmlerinin arasında Ölülerin Şafağı ve Ölülerin Günü bulunuyor. Hatta Ölülerin Şafağı, aynı sene çıkan Shaun Of The Dead filmi ile ti’ye alınmıştı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 16:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
Night of the Living Dead animasyon uyarlaması geliyor
İlginizi Çekebilir