NikeFuel Missions bizlerle

Berkant Jeff Akarcan 12.12.2012 - 06:46
Gerçek hayatta hareket edin, oyun dünyasında kazanın
Dün sizlerle paylaştığımız, Nike+ cihazlarıyla oynanacağı açıklanan ve gerçek dünyadaki hareketliliğinizin direkt olarak içeriğine yansıyacağı açıklanan Nikefuel Missions oyunu bugün piyasaya çıktı.

NikeFuel Missions bizlerle
Buzul çağının fethettiği bir dünyada geliştirdiğiniz karakteriniz ile hayatta kalmaya çalışıyorsunuz Nikefuel Missions'da, oyunun işleyişi ise çok basit.

Üyeliğinizi yarattıktan sonra Nike+ cihazınızı eşleştiriyorsunuz, ilk görevinizi alıyorsunuz ve süre başlıyor. Her görevin süresinin ve hedeflerinin farklı olduğu Missions'da, verilen görevi (koşmak olur, yürümek olur) başarıyla yerine getirdikten sonra cihazınızı oyun ile senkronize ediyorsunuz ve bir sonraki göreve geçiyorsunuz. Görevlerdeki başarılarınız ile karakteriniz gelişiyor ve hikaye biraz daha ilerliyor.

Nike+ Missions'u oynamak için öncelikle bir iPhone veya Android'li bir telefona ihtiyacınız var. Daha fazla entegrasyon isterseniz de hareketlerinizi kaydedebilmek için de Nike+ FuelBand, Nike+ SportWatch veya Nike+ destekleyen bir ayakkabıya ihtiyacınız var. Öte yandan iPod Nano ve Kinect üzerindeki Nike+ uygulamaları ile de oyunu oynayabiliyorsunuz.

NikeFuel Missions'ı oynamak için: https://missions.nike.com/en_US
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
NikeFuel Missions bizlerle
İlginizi Çekebilir