Ninja Gaiden yapımcısı Tomonobu Itagaki yeni bir stüdyo kurdu

Ersin Kılıç 19.01.2021 - 12:23
Ninja Gaiden, Devil's Third ve Dead or Alive gibi oyunlara imza atan yapımcı yeni bir oyun projesi üzerinde çalıştığını açıkladı

Japon oyun yapımcısı Tomonobu Itagaki kendi sosyal medya hesaplarından yayınladığı soru cevap etkinliğinde Itagaki Games isimli yeni bir oyun stüdyosu kurduğunu açıkladı. Daha önce Ninja Gaiden serisi başta olmak üzere Devil's Third ve Dead or Alive oyunlarında da yönetmenlik yapan Itadaki, bu söyleşide farklı sorulara da içtenlikle cevap vermiş.

Tomonobu Itagaki yeni bir proje üzerinde çalışıyor

Daha önce Microsoft ile yakın ilişkiler içerisinde de olan Tomonobu Itagaki, bu söyleşide firma ile tekrar çalışmak istediğini de dile getirmiş. Microsoft'un bu dönemde yeni oyun yapmak için çok agresif bir tutum sergilediğini de belirten Itagaki, "Bana ulaşırlarsa bu benim için büyük bir onur olur" diyerek adeta Microsoft'a bir mesaj göndermeyi de ihmal etmemiş.

Techmo şirketinden olaylı bir şekilde ayrılan ve sonrasında ödenmeyen ücretler için firmaya dava açan Tomonobu Itagaki, şu sıralar kendi ismini verdiği yeni stüdyosunda eski Techmo ve Valhalla Games çalışanları ile birlikte yeni bir oyun geliştiriyor. Bu oyun hakkında ise henüz bir detay verilmiş değil.

Ninja Gaiden yapımcısı Tomonobu Itagaki yeni bir stüdyo kurdu

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ninja Gaiden yapımcısı Tomonobu Itagaki yeni bir stüdyo kurdu
İlginizi Çekebilir