Sabotage Studios'dan Ninja Gaiden tadında oyun: The Messenger

Mehmet Atilla Turan 6.01.2018 - 14:01
Metroidvania türü gün geçtikçe popülerleşiyor.

Indie oyunları köşesi, Metroidvania (Metroid ve Castlevania oyunlarının türünün birleşimi ile ortaya çıkmış olan tür) tarzı oyunlar ile dolup taşmaya başladı. Daha önce Oddworld oyunlarına yardımcı olan Sabotage Studio, yeni oyunları olan The Messenger'ı duyurdu.

Ninja Gaiden'ın tıpkısının aynısı!

Ninja Gaiden'ın ne kadar zor olduğu neredeyse herkes tarafından bilinen bir gerçek. Yapımcı Sabotage ise bundan ilham alarak The Messenger'ı biraz zorlayıcı yapmış bulunuyor. Adından da anlaşılacağı gibi size verilen bir önemli bir tomarı sahibine götürmeye çalışıyorsunuz. Macera sırasında yeni eşyalar bulabilir, işinize yarayacak farklı araç-gereçler edinebilir ve macera ilerlerken karakterinizi geliştirebilirsiniz. Yapımın en dikkat çeken tarafı ise, bir bölümden sonra geleceğe ışınlanıyor, bu da 8-bit grafiklerin 16-bite dönüştürüyor

Daha önce önemli festivallerden ödüller kapmış olan The Messenger'ın amacı 1980'lerin sonu ve 1990'ların başında çıkan zor ve unutulmayan platform oyunlarını geri getirmek. Yapımcı Sabotage ise bu fikri çok güzel bir şekilde uyguladıklarını ve serinin oyuncularını sevindireceğini umuyor. Aşağıda ise oyun adına yayınlanan fragmanı izleyebilirsiniz.


Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2024 01:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.01.2018 23:08
POP Ninja gaiden DMC Castlevania bağımsız combo yapmadılar gitti...
Serilerin tüm son oyunları zamanlama tuşuna bağladı..Bozdular oyunları
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.01.2018 16:39
shen in the garbage
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ninja Gaiden'ın kuzeni The Messenger'dan yeni fragman
İlginizi Çekebilir