Ninja Kaplumbağalar animasyon filmi için hazırlıklar başladı

Özgür Deveci 1.07.2020 - 10:52
Ninja Kaplumbağalar, yeni animasyon filmi ile beyaz perdeye geri dönüyor. Detaylar haberimizde!

Ninja Kaplumbağalar, yeni animasyon filmi ile beyaz perdeye geri dönüyor. The Hollywood Reporter tarafından yapılan habere göre Seth Rogen, Evan Goldberg ve James Weaver'ın yapım şirketi Point Grey Pictures, Nickelodeon Animation ile birlikte filmin hazırlıklarına başladı.

Ninja Kaplumbağalar'ın animasyon filmi için hazırlıklara başlandı

Seth Rogen, Evan Goldberg ve James Weaver'ın yapım şirketi Point Grey Pictures tarafından yapılan Teenage Mutant Ninja Turtles'ın yönetmenliğini Gravity Falls filminden hatırlayacağınız Jeff Rowe üstlenecek. Paramount Pictures tarafından dağıtılacak filmin senaryosunu ise Neighbors dizisinin senaristi Brendan O'Brien kaleme alacak.

Spider-Man: Into the Spider-Verse filmiyle en iyi animasyon filmi Oscarı kazanan Phil Lord ve Christopher Miller’ın yapımcılığını üstlendiği animasyon filmi Nickelodeon Animation'ın ilk CG animasyon filmi olacak. Stüdyo ayrıca, Netflix ile Rise of Teenage Mutant Ninja Turtles televizyon dizisini temel alan 2D animasyon filmi üzerinde de çalışıyor.

Ninja Kaplumbağalar, pizza ve Ninjutsu sevgileriyle bilinen insansı kahramanlara dönüşen dört kardeş kaplumbağanın maceralarını konu alıyor. Hayatımıza ilk olarak 1984'te Kevin Eastman ve Peter Laird tarafından yayınlanan bir indie çizgi roman serisiyle giren, daha sonra 80’li ve 90’lı yıllarda yayınlanan animasyon dizileriyle popülerlik kazanan, 80'lerin animasyon dizilerinin yanı sıra Michael Bay'in yapımcısı olduğu filmler ve çok daha fazlası ile karşımıza çıkan Ninja Kaplumbağalar'ın yeni animasyon filmi Seth Rogen ve Evan Goldberg'ün imzasını taşıyacak.

ViacomCBS Kids & Family Entertainment'ın başkanı Brian Robbins filmle ilgili “Seth, Evan ve James'in dehasını Teenage Mutant Ninja Turtles'ın zaten ayrılmaz bir parçası olan mizah ve aksiyona eklemek, seriyi bir üst seviyeye taşıyacak. Ne yaptıklarını görmek için sabırsızlanıyorum ve Ramsey Naito ile ekibinin Nick Animation Studio'yu başka bir harika yöne götürmek için heyecanlı olduklarını biliyorum. Çünkü bu onları ilk CG animasyon filmi olacak." ifadelerinde bulundu.

Paramount Pictures tarafından yayınlanacak animasyon filminin vizyon tarihi ise henüz açıklanmadı. Son olarak siz bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Kimler bu animasyon filmini merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 18:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.07.2020 22:52
Eee o zaman cowabunga
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ninja Kaplumbağalar animasyon filmi için hazırlıklar başladı
İlginizi Çekebilir